Comunitat Valenciana, 320 dies de sol a l'any

Publishing date 22/07/2019

És hora de tornar a la Comunitat Valenciana. No esperes a l'estiu! Si necessites un respir i estàs pensant en la teua pròxima escapada, aquesta és la teua destinació. 320 dies de sol a l'any per a programar les teues vacances.
Comunitat Valenciana, 320 dies de sol a l'any

Gaudeix de la llum i l'aire lliure durant la teua estada. Un dia de platja o un encantador poble d'interior? Turisme actiu o cultural? Siga com siga el teu pla, amb el bon clima i les suaus temperatures podràs traure-li el màxim suc a la teua visita en la nostra terra.

Si et decantes per l'interior per a conéixer la seua història i el seu increïble paisatge, llocs com Bocairent, Morella, Sant Mateu, Requena, El Castell de Guadalest son algunos de los municipios que no querrás perderte. Y para descubrir la pura esencia mediterránea, un paseo por las calles de Jávea, Altea, La Vila Joiosa, seran una autèntica delícia.
 

Un dia de sol en un entorn únic? També és possible! Les platges i cales de la Comunitat Valenciana són conegudes per la seua bellesa natural i gràcies també a un clima assolellat podràs gaudir-les en qualsevol moment de l'any. Un passeig a la vora del mar, la lectura d'un llibre o un simple instant de desconnexió i tranquil·litat. T'imagines una cosa així? A més, les característiques dels vents i el clima temperat converteixen la nostra costa en el lloc ideal per a la pràctica de tota mena d'esports i activitats relacionades amb el mar com el windsurf o el kitesurf.

Tens a la teua disposició un gran ventall de possibilitats per a viure una aventura excitant: escalada, piragüisme, travessies de barrancs, parapent... No t'ho penses i recorre la nostra terra amb bicicleta. Una de les formes més agradables de gaudir de l'esport a l'aire lliure. A més, una extensa i variada xarxa de carreteres locals, pistes forestals, camins agrícoles i vies verdes ho fan possible. Llest per a l'aventura? Allibera adrenalina i gaudeix dels esports a l'aire lliure. A més, la variada i saborosa gastronomia local posarà el tancament d'or a la teua estada. Benvingut a la Comunitat Valenciana en qualsevol època de l'any.

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix