Comunitat Valenciana: Destinació Acollidora

Publishing date 14/06/2017

El Dia de l'Orgull LGBTI és el 28 de juny però la Comunitat Valenciana acull de juny a setembre nombrosos actes per a reivindicar els valors d'igualtat i diversitat. Per a esta festa comptem amb tu, ací t'espera una #DestinacióAcollidora
Comunitat Valenciana: Destinació Acollidora

Enguany la festa coincidirà amb Sant Joan i sí, serà espectacular. La manifestació de l'Orgull LGBTI recorrerà els carrers de València el dissabte 24 de juny a partir de les 19:30h, amb eixida des de la Porta del Mar i final en la Plaça de l'Ajuntament. 

Els actes continuaran amb la Festade la Diversitat, després de la manifestació. La Plaça de l'Ajuntament comptarà amb un espectacle amb la participació de nombrosos artistes, que des de les 21.30 fins a les 3 del matí posaran música i color per a fer-nos ballar fins que el cos aguante. L'actriu de teatre i drag Liz Dust serà la mestra de cerimònies i l'elenc artístic està encapçalat per Roser i es completa amb cantants i dj’s de la talla de Sonia Madoc, Soraya Naoyin, Fruela, Yeyo, Lara Sajén, Dj Suri, Marien Baker, The Pop Kids, Óscar Liv, Rafa Star, Eterno, Markus dB i Boccachico. 

 

I com a complement cultural: la Mostra LaPloma. Un festival de cinema LGBTI per la diversitat sexual, de gènere i familiar. Activitats relacionades amb literatura i arts plàstiques tindran cabuda en un festival pensat com a complement cultural a l'Orgull LGBTI a València. I, per si açò fóra poc, La Ploma s'expandix a altres municipis amb edicions en pobles de la província.

Gandia
, Benicàssim, Castelló i Benidorm també celebren l'Orgull. Estigues on estigues, suma't a la festa de la diversitat!

Totes les activitats LGBTI en València

Web: LGBTI

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix