Vacances en gran amb els xicotets de la casa

Publishing date 12/07/2019

La Comunitat Valenciana és una destinació acollidora, adaptada a totes les necessitats. Una excel·lent oferta d'oci, cultura i esports que faran de la vostra estada una aventura memorable. Perfecte per a viatjar amb els xiquets i comptar amb múltiples plans per a realitzar amb els més xicotets de la casa. Les teues vacances familiars tenen l'èxit assegurat!
Vacances en gran amb els xicotets de la casa

Refresca't en els impressionants parcs aquàtics de la Comunitat Valenciana. Si la teua destinació és la província d'Alacant, diverteix-te en: Aqualandia i Aqua Natura de Benidorm, Aquapark Flamingo de Torrevieja, Pola Park a Santa Pola, AquaPark a Rojales. A València t'espera el parc Aquopolis de Cullera i si véns a estiuejar a Castelló no et perdes Aquarama a Benicàssim, Segóbriga Park a Segorbe i Polinesia Marina D’Or a Oropesa del Mar. Us encantaran!

No pots anar-te’n de València sense visitar un dels aquaris més grans del món, L’Oceanogràfic, en la Ciutat de les Arts i les Ciències, i Bioparc, en el TOP 10 mundial de parcs d'animals. Dos instal·lacions pioneres que seran tota una experiència per a tota la família.

Solta adrenalina a Terra Mítica! Per als més atrevits, aquest parc temàtic de Benidorm, serà una emocionant aventura amb muntanyes russes i atrevides instal·lacions. Altres parcs d'oci familiar que no et pots perdre en la teua pròxima visita són el Jardí Encantat a Oropesa del Mar, el Centre de Trenets a Vapor de Riba-roja de Túria o el Dinopark a Callosa d'en Sarrià.

Naturalesa, emoció i oci! Exposicions, espectacles i aventura! Tot el que havies imaginat i molt més. Diverteix-te amb una infinitat d'activitats, en la Comunitat Valenciana tens tot al teu abast per a unes vacances perfectes al costat de tota la família. Preparat per a viure un estiu únic?

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix