Dia de la Dona: “La Dona en la Conservació de la Naturalesa”

Publishing date 9/03/2018

Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana homenatja el Dia de la Dona amb activitats dirigides a destacar i posar en valor el treball realitzat per “La Dona en la Conservació de la Naturalesa”.
Dia de la Dona: “La Dona en la Conservació de la Naturalesa”

Nombroses dones han contribuït i han deixat la seua petjada en la conservació del paisatge cultural i mediambiental dels espais naturals que ens envolten i l'equilibri general del planeta. Cada activitat va dirigida a donar a conéixer la seua labor i el seu paper fonamental al llarg de la història.Tu també pots participar i assistir a estes jornades que se celebraran durant tot el mes de març en cadascun dels nostres Parcs Naturals. No et perdes estes activitats amb les quals es coneixerà de primera mà el treball i la implicació de dones en el sector agrícola, en la conservació de l'Albufera, la pesca tradicional… En definitiva, el passat, present i futur del paper de la dona en la naturalesa. 


 
Els Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana són el nostre patrimoni verd. Una gran diversitat d'ecosistemes la fauna i flora dels quals és única en el Mediterrani. Regions muntanyenques, boscos, illes i aiguamolls emboliquen el paisatge amb contrastos increïbles. Espais naturals protegits per a gaudir l'aventura del turisme rural. La naturalesa en estat pur!
 

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix