Gaudeix de l'aigua com mai!

Publishing date 12/07/2019

La Comunitat Valenciana és la destinació perfecta per a la pràctica d'esports aquàtics. Caiac, surf, vela, busseig, kitesurf, windsurf, piragüisme i moltes més activitats nàutiques que podràs descobrir al llarg de 600 km d'increïble costa en la qual es compleixen les condicions ideals perquè visques al màxim la teua experiència: una temperatura mitjana de l'aigua de 18 °C, la pràctica absència de corrents i un excel·lent règim de vents que permet navegar quasi diàriament. Al costat de les ones, el vent i el Mediterrani t'esperen les millors aventures. De veritat t'ho perdràs?
Gaudeix de l'aigua com mai!

Al llarg de tot el litoral tens a la teua disposició escoles i centres especialitzats perquè no solament gaudisque de l'esport, sinó que, a més, el faces d'una forma segura, ja siga en grup, en família o de forma individual. Com tu vulgues!

A més de la quantitat activitats i esports aquàtics que pots practicar, en la Comunitat Valenciana descobriràs una costa màgica, un entorn que mai t'havies imaginat: illes volcàniques, escarpats penya-segats, coves, rompents, extensos arenals, platges urbanes, cales amagades, jaciments arqueològics submergits, espais de naturalesa protegida... paisatges aquàtics de pur Mediterrani amb opcions infinites.

Una gran riquesa natural amb Reserves Marines i Parcs Naturals que s'endinsen en el mar i un complet equipament nàutic amb 22.000 amarres distribuïts en ports esportius, clubs nàutics, marines i escoles de vela en les quals podràs realitzar el teu esport preferit. A què estàs esperant? Aquest estiu submergeix-te al Mediterrani!

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix