Dormir en un far: una experiència única

Publishing date 28/07/2017

Els fars tenen alguna cosa especial. Pot ser que siga el poder quasi hipnòtic que simbolitza el mar, però els fars capturen la nostra fantasia i els nostres sentiments romàntics. Potser tu també hages somiat amb dormir en un dels fars que porten com a guàrdies de les costes centenars d'anys protegint als mariners. Hui dia complir este somni no és impossible i dormir en un far o recórrer-los s'està convertint en una moda.
Dormir en un far: una experiència única

Si eres un dels que se sent feliç admirant una bonica posta de sol, les ones que es trenquen en els penya-segats i el cel ple d'estrelles, dormir en un far et farà feliç segurament. Viatjant pel món (a Estats Units, Austràlia, Xile o molts països d'Europa) podràs trobar fars on pots allotjar-te com si fóra un hotel o meravellar-te amb la seua bellesa, originalitat i el valor del seu entorn.

La Comunitat Valenciana alberga alguns dels fars amb més encant de tota la costa Mediterrània i potser en alguns d'ells prompte podràs dormir. De moment, no deixes de visitar-los perquè el turisme de fars és un must.

El Far de Tabarca és un dels fars més preciosos de la província d'Alacant. Es troba en l'illa Tabarca, l'única illa habitada de la Comunitat Valenciana. Va tindre la seua primera encesa en 1854 i de moment alberga un laboratori biològic.

El Far de Cullera (de 1858) se situa en el Cap de Cullera, en la província de València i és un dels fars marítims més importants de tota la costa valenciana. De moment no es pot visitar.

El Far de Peníscola, en la província de Castelló, té una ubicació espectacular ja que s'alça a 56 metres sobre el mar. El far, que s'integra perfectament en el casc antic de Peníscola, no es pot visitar de moment, però les vistes des de les seues proximitats són sorprenents.

Es preveu que dins d'un temps alguns d'estos o altres fars també es convertisquen en hotels i el somni de dormir en un far serà una realitat assolible també a la Comunitat Valenciana.

 

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix