El protagonista del Dia Mundial del Turisme eres tu!

Publishing date 20/09/2017

Els viatges i el turisme són una de les grans activitats humanes del segle XXI, contribueixen a construir un millor futur per a les persones i per al planeta i impulsen la pau i la prosperitat. Consulta la programació d'activitats!
El protagonista del Dia Mundial del Turisme eres tu!

“El turisme sostenible com a instrument de desenvolupament”. Este és el lema del Dia Mundial del Turisme que se celebra el pròxim 27 de setembre. Molts municipis de la Comunitat Valenciana realitzaran activitats perquè et sentes turista en la teua ciutat i perquè els visitants se senten protagonistes. A continuació vos en detallem algunes.

Aigua i Pedals en Riba-roja de Túria. Gaudix d'una ruta amb bici per la senda habilitada per a ciclistes amb la que compta el Parc Natural del Túria i remata el dia amb un menú degustació en un restaurant local.

A Albaida, jornada de portesobertes en el Museu Internacional de Titelles (MITA) i el dia 30 de setembre, visitant el museu, obsequi d'una de les seues publicacions.

Al Campello tindrà lloc la jornada ‘Amfitrions. Sigues Voluntari Turístic en la teua ciutat’. Una jornada de coneixement i sensibilització que es desenvoluparà el matí del 29 de setembre en el Centre Social El Barranquet.

A Santa Pola, observació d'aus (birdwatching). El punt de trobada serà la porta del Museu de la Sal i tindrà una durada d'hora i mitja.


En este Dia Mundial del Turisme, viatges on viatges, recorda respectar la naturalesa, la cultura i als teus amfitrions.

 
Francesc Colomer, Secretari Autonòmic Agència Valenciana del Turisme

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix