Esports nàutics per a practicar a la tardor i hivern

Publishing date 9/09/2018

Si eres d'eixes persones que realment gaudeixen els esports nàutics, la Comunitat Valenciana compta amb una àmplia i interminable llista de llocs per a la pràctica de surf, kitesurf, windsurf, vetla i busseig. A més la tardor i l'hivern són molt bona època gràcies al bon clima que tenim. En aquest article et citem alguns dels llocs més emblemàtics i bells per a gaudir al màxim dels esports nàutics a la Comunitat Valenciana.
Esports nàutics per a practicar a la tardor i hivern

Gaudeix del surf, kitesurf i windsurf en la Costa Blanca

Si el teu és practicar aquests esports nàutics sobre taules, o simplement vols aprendre, la Costa Blanca es converteix en el lloc més atractiu per als que gaudim d'aquestes activitats al costat de les ones, el vent i el mar. Esportistes i aficionats de tot el món arriben a Dénia per a gaudir de les seues platges mediterrànies.

La Costa Blanca és la preferida dels que practiquen o volen aprendre activitats de risc controlat com el surf, el kitesurf i el windsurf ja que aquesta zona del litoral mediterrani es caracteritza per tenir platges que tenen ones i vents ideals per a iniciar-se en aquest esport.
Una de les platges més visitades pels surfistes és la Cala Les Urques, aquesta platja està encallada en el centre del port esportiu de Calp, té fàcil accés però el que més crida l'atenció als amants de les ones és la seua virginitat, poca explotació i que no és molt visitada pels turistes tradicionals.
Una altra de les platges més concorreguda pels surfistes però menys visitada per banyistes és la de Santa Pola, la qual es caracteritza per la qualitat de les seues ones i perquè no és visitada per tots, tenint com a visitants habituals solament a surfistes que aprofiten a plenitud la platja per a aquesta activitat.
Per a aquells que els agraden les platges una mica més privades, prop de la localitat de Deveses hi ha amagada una platja, que els surfistes coneixen com a “platja surf”, que és un banc d'arena amb onatge suau i que s'aprofita per a la relaxació per la seua vista de l'horitzó des de la platja.

El millor de la Vela i el busseig en Costa Blanca


A causa de l'increment en la pràctica d'esports nàutics, en la localitat de Dénia s'ha afavorit l'obertura de platges on es pot practicar busseig. La qual cosa ha repercutit en l'augment de bussos que trien la Costa Blanca com a refugi i santuari natural d'aquesta activitat.

La Costa Blanca té platges molt bones i conegudes quant a la Vela es refereix, és per aquesta raó que per a aquelles persones que practiquen aquest esport nàutic li recomanem la platja de Sant Joan a Alacant. També en el port de Benidorm es realitzen cursos de Vela per a adults i xiquets.
Santa Pola, és el preferit pels amants del busseig per la transparència i qualitat de les seues aigües.
En resum, no dubtes a visitar les increïbles platges de la Costa Blanca aquesta tardor. La diversitat i la transparència de les seues platges la converteixen en el millor lloc per a gaudir d'aquests esports nàutics. Així que si no tens plans per a aquesta temporada, i no has visitat el millor de la Costa Blanca agafa la teua taula, la teua vela i el teu equip de busseig i emprén el teu viatge ara mateix, les millors aigües i blanques arenes t'esperen.

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix