La Comunitat Valenciana inaugura l’època de festivals! Música, teatre, cinema… Què prefereixes?

Publishing date 15/04/2019

La Comunitat Valenciana estrena el calendari de festivals 2019 amb una bona llista de propostes. A saber: música, cinema i teatre. No has de triar, gaudeix-les totes!
La Comunitat Valenciana inaugura l’època de festivals! Música, teatre, cinema… Què prefereixes?

Benicàssim torna a marcar l'inici de la temporada de festivals a l'aire lliure amb l'arribada, durant la Setmana Santa, del SanSan 2019. Entre el divendres 18 i el dissabte 20 d'abril l'esperat festival d'indie donarà pas a altres anhelades cites amb la música en la Comunitat Valenciana: el Festival de les Arts de València; el FIB, l'Arenal Sound i el Rototom de Castelló; el Low Festival Alacant que tindrà lloc a Benidorm… Recorre de dalt a baix la Comunitat al so dels millors artistes en aquestes trobades internacionals!

 

L'arribada del bon temps i els dies festius de la Setmana Santa fan d'aquest el millor moment per a la celebració de festivals, i no necessàriament han de ser de música. De fet, l'oferta en la Comunitat és molt àmplia i variada, oberta a tots els públics i, a més de l'oci i la cultura, busquen la conscienciació. Bon exemple d'això és el Festival Mare Terra al municipi alacantí de Pilar de la Horadada. El 20 i 21 d'abril, l'Àrea Natural Riu Sec, a Pineda de Campoverde, acollirà aquesta trobada basada en activitats de senderisme conscient, ioga, danses del món, meditació, un hippie market i moltes coses més.

 

El teatre i el cinema també tenen un lloc dins del programa de festivals valencià per a aquesta Setmana Santa i prenen protagonisme a Oropesa del Mar. Entre el 17 i el 21 d'abril, aquest municipi castellonenc s'omplirà de marionetes amb l'Aperitíteres, un esdeveniment màgic per a tota la família que sorprendrà amb les seues variades tècniques. I per a acabar d'arredonir la sessió cultural, “5 dies de cinema” per a gaudir dels personatges favorits dels xiquets i, també, dels pares.

 

Viu els festivals i esdeveniments de la Comunitat Valenciana!

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix