La ruta de shopping que sempre hem somiat

Publishing date 11/07/2017

T'apuntes a una ruta de shopping de sabates i bosses exclusives de marques internacionals? Si la resposta és afirmativa has d'anar a Elda i Petrer.
La ruta de shopping que sempre hem somiat

Dia 37” és una jornada de compres en la qual trobaràs sabates i marroquineria de reconegudes marques internacionals. Elda i Petrer (Alacant) han sabut aprofitar la seua llarga experiència en este sector i ara unixen la seua destinació turística a la ruta de compres de calçat i bosses. Anota en la teua agenda els pròxims dies 22 de juliol, 2 de setembre, 14 d'octubre i 25 de novembre.

Un dissabte, cada 37 dies. Esta ruta de shopping és una nova experiència per a gaudir, durant la jornada de compres, de la millor gastronomia i de la cultura i l'oci que oferix esta original proposta, de forma personalitzada.

Elda i Petrer són dos municipis units per la moda, on se situen les millors empreses de bosses i sabates. Dues ciutats accessibles, a menys de 30 minuts del port i aeroport d'Alacant, connectades amb l'autovia Madrid- Alacant i amb accés directe a través d'estacions de tren i autobús.

Podràs conéixer l'origen d'esta indústria, endur-te les precioses sabates amb les quals sempre has somiat, sorprendre al teu paladar amb exquisits plats i vins i divertir-te en els més exclusius locals.

Vols saber què pots fer en estes destinacions? A Elda podràs visitar els seus museus, vibrar amb les seues festes, gaudir del seu casc urbà obert i comercial, singulars paratges i especialment el seu calçat, el seu senyal d'identitat. Envoltada de muntanyes i coneguda per estar enclavada en una bella vall, són molts els atractius turístics que fan d'Elda una ciutat diferent que val la pena descobrir.

Sota la mirada atenta del seu castell, Petrer s'ha estés al llarg de la història, fins a quedar separat d'Elda únicament per un carrer. Però el terme captiva per la seua excel·lent combinació en l'oferta, per la riquesa de les seues tradicions i pel seu entorn, com els paratges naturals d'incomparable bellesa de la Serra del Cavall, l'Arenal de L'Almorxó i La Serra del Cid.

Després d'un “Dia 37” comptaràs els dies esperant el següent!

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix