La teua pròxima ‘escapada’ a la Comunitat Valenciana comença en Fitur

Publishing date 20/01/2019

Una destinació que convida a viure experiències úniques havia de fer-ho tangible en el propi estand de la pròxima edició de Fitur. Eixa és la raó per la qual Turisme Comunitat Valenciana porta enguany a Fitur la primera Escape Room per a viatjar en el temps, concretament a l'era dels grans Dinosaures.
La teua pròxima ‘escapada’ a la Comunitat Valenciana comença en Fitur

Es tracta d'un joc virtual, centrat en les tres etapes del Mesozoic (Cretàcic, Juràssic i Triàsic) que ens convida a viure l'aventura com a part de l'equip de paleontòlegs la missió dels quals serà estudiar al detall les espècies que van habitar la Comunitat Valenciana fa milions d'anys. Amb un repte afegit; resoldre l'enigma dels grans dinosaures valencians abans de quedar-se atrapat en el passat i extingir-se al costat d'ells per l'inevitable impacte d'un meteorit contra el planeta terra.La que possiblement és l'atracció favorita dels visitants a l'estand, s'inspira en un dels nous productes estratègics per a 2019, Camins de Dinosaures. Una proposta per a recórrer la Comunitat Valenciana coneixent el seu ampli patrimoni paleontològic. Jaciments, museus i col·leccions museogràfiques distribuïts per tot el nostre territori que ajudaran a descobrir i gaudir l'apassionant món dels dinosaures.Una Comunitat Valenciana per a tots

Enguany ens espera molt més que un gran estand turístic en la 39a edició de la Fira Internacional del Turisme (Fitur), on la Comunitat Valenciana tornarà a tindre un paper destacat. El turisme actiu i tota la seua oferta tindrà un paper rellevant en l'estand, així com la nova marca gastronòmica L’Exquisit Mediterrani i tota la seua oferta, els esdeveniments LGTB i el calendari de grans Festivals de Música. Com no podia ser d'una altra forma, la Comunitat Valenciana es mostrarà com una destinació oberta, plural, accessible, singular, inclusiu i sense complexos. Un any més el missatge a transmetre als visitants és que som una destinació d'experiències turístiques, amb un ampli ventall de productes turístics per a gaudir del Mediterrani durant tot l'any.

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix