L'estiueig no acaba al setembre, descobreix-ho per tu mateix!

Publishing date 17/07/2019

On viatjar al setembre? A la platja! És l'època perfecta per a gaudir de la platja i de totes les activitats nàutiques que ofereix la nostra costa. La Comunitat Valenciana és la destinació ideal per a acomiadar l'estiu en gran. Vine a comprovar-ho!
L'estiueig no acaba al setembre, descobreix-ho per tu mateix!

Les platges de la Comunitat Valenciana destaquen per la bellesa del seu entorn natural, la seua qualitat inigualable i els serveis que posseeixen per a gaudir-les en qualsevol moment. A més, gràcies al seu càlid i immillorable clima podràs gaudir de les teues vacances durant tot l'any.

Aigües cristal·lines i infinits arenals que converteixen un simple bany en una experiència plena de sensacions. Si busques les millors platges, la Comunitat Valenciana és la teua destinació. El nostre litoral està lluint, durant aquest estiu, 135 banderes blaves. Una xifra que la converteix en la comunitat autònoma amb més Banderes Blaves d'Espanya. Aquests guardons acrediten la bona qualitat de les aigües en les quals ens banyem, els serveis que ofereixen les platges, el nivell de les infraestructures i la neteja. Tot el que necessites per a un magnífic dia de sol i platja en un lloc privilegiat.

Recorre els més de 500 km de costa i descobreix la gran varietat que ofereix la Comunitat Valenciana. Des de Vinaròs, situat en el nord de la província de Castelló a Pilar de la Horadada, al sud d'Alacant, tens al teu abast un gran ventall de possibilitats: extensos arenals, recòndites cales, platges accessibles, naturistes i en les quals no falta la proximitat a la millor gastronomia de la zona. La platja dels teus somnis està en el Mediterrani. Vine a descobrir-la!

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix