“L'Exquisit Mediterrani”: l’excel·lència de la Comunitat explicada a través del sabor

Publishing date 10/02/2019

La gastronomia valenciana és un reflex de tot el que defineix a la Comunitat Valenciana: la profunditat i el color dels seus paisatges marins i de muntanya, la calidesa del seu clima, una història rica i la qualitat de la seua horta, entre molts altres encants.
“L'Exquisit Mediterrani”: l’excel·lència de la Comunitat explicada a través del sabor

Turisme Comunitat Valenciana ha creat la marca “L’Exquisit Mediterrani” per projectar, a un nivell global i davall una firma unificada, la qualitat de la seua gastronomia. No només dels seus productes autòctons, sinó també dels seus restaurants i del mercat en què es pot trobar aquesta primera qualitat. Amb tot, la principal finalitat de la iniciativa se centra en promoure una oferta gastroturística de referència.

 

El nom d'aquesta nova marca explica per si mateix la base de la qual naix: les exquisideses que caracteritzen a la mediterrània i que s'han convertit en una de les dietes més admirades del món. A més, la imatge de "L'Exquisit Mediterrani", amb la qual s'identifica a la Xarxa GastroTurística Comunitat Valenciana i les corporacions que en ella s'aglutinen, incorpora els colors de la palmera de la Comunitat i una forma que recorda a l'hospitalitat i els valors de la terra valenciana.

 

Què hi ha darrere d'aquesta marca? Un pla d'acció amb més de 100 actuacions durant tot l'any. No te les perdes, a la Comunitat Valenciana podràs gaudir de receptes i productes de primera qualitat. Tot amb un objectiu: que desitges tornar.

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix