Llest per a descobrir l'autèntic sabor de l'estiu?

Publishing date 12/07/2019

Què et sembla si preparem un menú complet en el qual pugues apreciar tots els matisos del Mediterrani en la teua pròxima escapada? Seu a la taula que a continuació et servim les propostes més fresques, autèntiques i saboroses de la temporada.
Llest per a descobrir l'autèntic sabor de l'estiu?

Començar el menú amb el millor de l'horta i el mar sempre és una bona opció. Al centre de la taula, un plat d’esgarraet, un entrant fred molt típic de la nostra terra elaborat amb pimentons rostits i bacallà en salaó. Tot esmicolat i acompanyat d'una generosa cullerada d'oli d'oliva verge extra, alls i acceptant també olives negres. No perdes de vista el pa, el necessitaràs. Una autèntica delícia per al paladar!

L'ensalada valenciana tampoc pot faltar. La reina de l'estiu i la gran companya de la paella valenciana. Un binomi que capitaneja les taules més diumengeres de la Comunitat Valenciana. Però els entrants no acaben ací. Una tomaca trossejada d’El Perelló, un dels nostres productes estiuencs més cobejats i esperats, protagonitzarà el moment de l'aperitiu al costat de la famosa clòtxina de València, una autèntica joia gastronòmica de sabor inigualable. No se't fa la boca aigua?

Com a plat principal, et proposem un arròs sec i mariner. Un “arròs a banda” és una opció infal·lible per a aquests mesos d'estiu o també la “fideuà” un altre plat mariner que segur et conquistarà.

 

Deixa lloc per a les postres! Ho necessitaràs. Els gelats i els dolços artesanals de la Comunitat Valenciana són un autèntic festí per als viatgers més foodies i les grans estreles de la sobretaula. El tancament d'or per a un suculent menú. Durant la teua estada, no oblides refrescar-te amb la nostra orxata, una beguda única que apreciaràs des del primer glop.

Si t'apassiona la gastronomia local i de temporada, aquest estiu t'enamoraràs de la Comunitat Valenciana. Prepara al teu paladar per a un viatge que mai podràs oblidar. Voldràs repetir una i mil vegades més!

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix