Mariscs del Mediterrani amb nom propi

Publishing date 28/06/2018

L'autèntic sabor del mar, fruit del nostre ric Mediterrani i el gran delit per als paladars més exigents. Prepara't! Sols amb pensar-ho es fa la boca aigua.
Mariscs del Mediterrani amb nom propi

La galera i el llagostí són, sense dubte, grans protagonistes de la cuina marinera. Dos dels imprescindibles en la gastronomia de Castelló que omplin de sabor i ànima qualsevol plat del nostre receptari.

 

La Galera, una aposta segura per a un arròs o guisat mariner 

Un sabor delicat i persistent que queda perfecte en qualsevol plat. Fregides, a la brasa, a la planxa, en caldos… Cuina-les com vullgues! Les galeres estan delicioses. La seua carn fina i sucosa no et deixarà indiferent. Tant és així que diverses localitats com Vinaròs realitzen les Jornades Gastronòmiques de la Galera, en les quals podràs gaudir d'aquest crustaci en totes les seues versions. 

 

El Llagostí de Vinaròs, ambaixador gastronòmic de la nostra costa

Un producte únic i incomparable del Mediterrani. La seua indubtable qualitat fa que siga molt valorat i benvolgut per cuiners, gastrònoms i foodies. Si encara no l’has provat, aprofita la teua visita a la Comunitat Valenciana per a gaudir dels millors sabors del mar. Voldràs repetir una i mil vegades més! La gran excel·lència del llagostí és el reflex de la seua textura, la seua gran subtilesa i el seu sabor irrepetible. A més, aporta contrast i color a propostes culinàries que no es troben en altres productes. Calderetes, paelles de marisc, arròs a banda, fideuà… el gran protagonista dels plats mariners!

El Mediterrani En Viu enamora pel seu paisatge, la calidesa de la seua gent i la gran riquesa de la seua gastronomia. Véns a descobrir-lo? No deixes que t'ho conten!

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix