Mediterránea Triatlón: estiu esportiu en la Comunitat Valenciana

Publishing date 8/07/2019

Castelló, València i Alacant tenen un repte per a tu: superar qualsevol de les proves que et suggereix la Mediterránea Triatlón. De juliol a setembre, els escenaris més bonics i desafiadors et conviden a superar-te a tu mateix i a gaudir d'una festa d'allò més esportiva. Acceptes el repte, o el teu és animar?
Mediterránea Triatlón: estiu esportiu en la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana vol convidar-te a formar part del seu circuit maratonià més important, el Mediterránea Triatlón. Aquest estiu tria el teu repte i aconsegueix els teus objectius en el marc ideal de les muntanyes i costes valencianes. Sprint, relleus, en parella, individual… És igual de quina forma. Agafa el testimoni i uneix-te a l'esdeveniment esportiu més popular de l'estiu. T'esperem en la meta!

Castelló donarà el tret d'eixida a la nova edició de la Mediterránea Triatlón, que recorrerà, també, les ciutats de València i Alicante.

D'acord amb la voluntat d'inclusió de l'esdeveniment, tots els esportistes estan convidats a participar en el Campionat d'Europa de Paratriatló, que farà partícips als potencials millors atletes del futur. De fet, seran els més xicotets els primers a eixir, amb recorreguts adaptats a les seues edats. Els atletes, ja siga individualment, en parella o en grup, es disputaran les medalles de les tres modalitats obertes: olímpic, sprint i supersprint.

Les carreres esperen, cadascuna d'elles, corredors procedents de tot el món i, cadascuna amb un recorregut diferent a l'altra, es desenvoluparà davall l'etiqueta #NosVemosEnLaMeta. Encara que es tracta d'una competició, una de les finalitats d'aquesta trobada esportiva és incitar la pràctica de l'esport. Sense dubte, l'ambient i confraternitat que es viuran animaran a això. No et quedes fora!

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix