Mindful Travel, un viatge transformador i conscient per la Comunitat Valenciana

Publishing date 18/07/2019

Si estàs buscant una energia diferent, pensant en un canvi o dissenyant els teus pròxims reptes: el Mediterrani és la destinació ideal per al teu viatge interior i transformador. En la Comunitat Valenciana podràs donar el primer pas a una vida sana i equilibrada. Ací trobaràs el lloc perfecte per a incorporar hàbits i estils de vida Mindful que tant necessites. L'equilibri perfecte entre el benestar físic, la salut mental i la pau espiritual! Comencem el viatge?
Mindful Travel, un viatge transformador i conscient per la Comunitat Valenciana

La meditació i el ioga, els retirs de transformació humana, la gastronomia local i saludable, les activitats en plena naturalesa, l'esport a l'aire lliure, la utilització de vehicles sostenibles, l'ús de tecnologies transformadores, el contacte directe amb les persones, la seua història i el seu entorn… Activitats que van més enllà de la tendència slow, del wellness i del benestar físic. Amb Mindful Travel viuràs experiències sensorials en un recorregut interior que mai podràs oblidar.

Una vivència única que et farà reflexionar i connectar amb el món emocional. A través de sensacions, textures, imatges, paisatges, aromes, sabors i una infinitat de sentiments, descobriràs la vertadera essència del lloc que visites. Una connexió que t'obrirà la ment, et farà més fort i creatiu i, sobretot, aflorarà el millor de tu mateix.

Viatjar ens transforma per dins i per fora. Ens ajuda a desconnectar de l'estrés, la contaminació, els aclaparaments i la rutina del dia a dia. Sempre és una experiència positiva per a l'ésser humà, però més encara, si la destinació triada ens permet tornar renovats.

Ompli't d'energia amb un sol que dura 300 dies, troba la tranquil·litat als nostres parcs naturals, medita en calmades cales i platges, camina cap al mar per les nostres vies verdes, tens més de 500 quilòmetres de costa per a relaxar-te i reconnectar amb tu mateix. Diverteix-te, passa-t'ho en gran i gaudeix del moment. En la Comunitat Valenciana t'espera un vertader viatge al teu interior i una variada oferta de propostes!

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix