Paisatges de neu en la Comunitat Valenciana

Publishing date 30/12/2018

Tenim mar i platja però també tenim paisatges de neu inoblidables. Hui et contarem alguns dels millors llocs per a gaudir en família de la neu en la Comunitat Valenciana.
Paisatges de neu en la Comunitat Valenciana

En la Comunitat Valenciana també tens la possibilitat de gaudir de la neu durant l'època nadalenca. Això sí, et recomanem que mires la previsió meteorològica amb antelació per a assegurar-te que hi haurà neu en la teua destinació i que no us porteu un desencís. Prepara't per a conéixer els millors llocs en els quals passar un perfecte dia en la neu.Interior de Castelló
És un dels llocs en els quals més presència té la neu durant els mesos d'hivern i, especialment, en el nord de la província. Morella és un dels pobles medievals més bells d'Espanya, emmurallat i amb una gastronomia excel·lent. És el racó perfecte per a anar amb tota la família ja que podreu passejar pels carrers i conéixer racons que als xiquets els semblaran màgics, com per exemple el Castell.

Barraques és un altra de les destinacions guanyadores si busquem neu. Ens brinda l'oportunitat de passar un gran dia en família, observar preciosos paisatges, recórrer el seu bell barri antic i degustar deliciosos plats de cullera. Un altre punt perfecte pot ser Ares del Maestrat, en el qual quan cau la neu sembla que s'ha parat el temps i estàs en el passat. Interior de València
A la província de València trobarem paisatges amb neu a la comarca del Racó d’Ademús, entre les províncies de Conca i Terol. A Ademús tens un muntó de patrimoni històric, en el qual destaca l'Ermita de la Verge de l'Horta, i paisatges de somni amb neu sense haver d'allunyar-se molt de la ciutat.

Bocairent és un poble excavat en la roca, que nevat us sorprendrà a majors i xicotets. Les Covetes del Moros penjades en un penya-segat, les caves i les geleres seran els que més agraden als xiquets. I en el pròxim Parc Natural de la Serra Mariola sol haver-hi neu durant els mesos d'hivern. Una altra de les opcions en les ocasions més gèlides és Requena.


Interior d'Alacant
Si vius prop d'Alacant, hi ha moltes zones de l'interior en les quals la neu cau en els dies més freds: Vall de la Gallinera, la Vall d'Alcalà, la Vall d'Ebo o la Vall de Laguar. En aquests paratges naturals trobaràs diverses rutes de senderisme que són aptes per a realitzar en família fins i tot quan la neu fa acte de presència.

Municipis com Alcoi, Cocentaina i Agres, entre altres, es tinyen de blanc donant pas a una bonica estampa. Ací també convé consultar l'existència o no de neu abans de viatjar perquè solament fa acte de presència quan els termòmetres marquen mínimes pròximes a zero.

Un pla d'hivern perfecte per a passar un dia en família diferent en els diversos paratges de la Comunitat Valenciana i aprofitar les vacances escolars al màxim. I no oblideu complements d'abric!
 

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix