Platges amb encant per a anar amb xiquets

Publishing date 27/07/2017

Penses ja en gaudir de la costa en família? Els xiquets de la casa adoren les platges que compten amb àrees condicionades en les quals divertir-se i iniciar-se en els esports aquàtics.
Platges amb encant per a anar amb xiquets

Estiu, xiquets i Comunitat Valenciana és una combinació fantàstica. A continuació et mostrem algunes de les millors platges per províncies per a gaudir amb els reis de la casa.

Comencem per Castelló. La Platjade la Petxina està a Orpesa i la seua ubicació en una xicoteta badiala fa perfecta per a anar amb xiquets ja que l'onatge és inexistent. La Petxina oferix una àmplia varietat d'activitats i serveis pensats per als més xicotets com a gronxadors, tobogans i espais esportius.

Una altra de les joies és la Platja Sud de Peníscola. Ideal per a grans i xicotets, de les millors opcions per a unes vacances en família a la Comunitat Valenciana. En la platja Sud trobaràs zones d'activitats per a xiquets al costat de l'Estació Nàutica que permet la pràctica d'esports aquàtics per a totes les edats.

Més opcions, la Platja Torrenostra de Torreblanca. Dos llargs espigons aquieten l'aigua del Mediterrani convertint Torrenostra en un lloc segur per a banyar-te amb els xiquets. Les seues zones verdes equipades amb jocs infantils amplien l'oferta d'entreteniment pel que grans i xicotets gaudixen per igual.

Baixem a València per a parlar-te de la Platjadel Saler. Si sou una família aventurera i amant dels espais naturals, este és el vostre lloc ja que El Saler és una de les poques platges valencianes situada al costat d'un Parc Natural (L'Albufera de València). Una interessant aposta a pocs quilòmetres de la capital per a realitzar excursions en família.

La Platja de Xeraco ens regala més de tres quilòmetres d'arena fina i daurada coronada per un entorn natural de dunes. L'aigua tarda prou a cobrir el que la fa ideal per al bany amb xiquets. Un centre cívic situat en la mateixa platja programa activitats lúdiques que manté entretinguts a xicotets i majors.

A Cullera trobem la Platja LosOlivos, de caràcter familiar i tranquil·la, vorejada per espigons que impedixen l'entrada de vents pel que ací, el mar és en calma. Los Olivos compta amb un bon nombre d'equipaments, quiosquets i restaurants per a acabar el dia en família degustant una bona paella. Bon profit!

I arredonim la llista a Alacant. Entre els caps de Sant Antoni i de la Nao se situa la Platja L'Arenal de Xàbia, una bellíssima platja d'arena blanca molt freqüentada per famílies. L'excel·lent equipament que inclou (passarel·les per a cotxes de bebés, lloguer de patins o llanxes a pedals) i les seues aigües poc profundes la situen entre les favorites de la província.

La Platja Centre de Guardamar del Segura està poc massificada i és d'ambient tranquil, ideal per a les famílies que escapen del bullici i de la lluita per un buit per a plantar la tovallola i l'ombrel·la. Una altra joia natural enmig de dos parcs naturals.

L'Alfàs del Pi trobem la Platja Racóde L’Albir. Curiosa platja de cants rodats poc massificada i ideal per a una escapada en família ja que compta amb dos parcs infantils dotats de tobogans i gronxadors. L'aigua és poc profunda, encara que es recomana utilitzar calçat protector per a no danyar-se els peus. 


Açò és una selecció de platges per a gaudir en família tant per equipaments com per l'entorn natural que les envolten. Tens ja una favorita?
 

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix