Platja per a tots!

Publishing date 21/06/2018

Gaudeix de tot l'oci, la cultura i les millors platges adaptades distribuïdes per tot el Mediterrani En Viu.
Platja per a tots!

Coneix totes les platges accessibles que disposa la Comunitat Valenciana perquè les persones majors, amb diversitat funcional o mobilitat reduïda puguen accedir a la riba amb facilitat i banyar-se amb total seguretat. Si tens algun problema de mobilitat, aquests punts et garanteixen gaudir en les teues vacances de la platja i el mar en companyia de la teua família i amics. Vine al Mediterrani, un lloc hospitalari i obert a tots!


Què és una platja accessible? Per a dotar d'accessibilitat a una platja, aquesta ha de comptar amb l'equipament necessari per a facilitar el desplaçament i permetre una clara identificació dels elements, així com adequar les infraestructures perquè siga accessible a totes les persones. Les nostres platges disposen de personal especialitzat que atén a les persones amb diversitat funcional o mobilitat reduïda durant el període de funcionament. A més, totes les platges disposen d'aparcaments reservats, rampes i passarel·les especials per a cadires de rodes, llocs amb ombra, cabines adaptades i personal de suport. També compten amb cadires i crosses amfíbies. La crossa amfíbia permet una absoluta autonomia a les persones amb mobilitat reduïda, i la cadira permet entrar en l'aigua.

 

Actualment en la nostra costa disposem de 85 punts de platja accessible. 26 repartits en 15 municipis d'Alacant, 23 zones adaptades en 14 localitats de Castelló i 36 es troben en 17 poblacions de la província de València.


Com fer ús d'aquest equipament? Per a fer ús de qualsevol punt de platja accessible n'hi ha prou amb acudir a ell. Pots consultar els punts de platja i els seus períodes de funcionament en el llistat de platges accessibles.


Els punts de platja accessibles pretenen que totes les persones, independentment de la seua discapacitat física o orgànica, puguen gaudir de la riquesa cultural i natural de la Comunitat Valenciana, en igualtat de condicions, a través de l'eliminació de barreres arquitectòniques i la implantació de millores d'accessibilitat. 

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix