Plena les teues vesprades de brisa marina i bon ambient en la Comunitat Valenciana

Publishing date 8/07/2019

Com a paisatge de fons, un capvespre en qualsevol de les platges d'aigua cristal·lina. Per a acompanyar l'agradable so de les ones, un jazz suau; una banda tocant temazos dels 80, potser. Davant, una beguda refrescant i, com a acompanyants, un grup d'amics, família o un bon llibre. T'abelleix? En la Comunitat Valenciana, els quiosquets completen la teua experiència a la platja.
Plena les teues vesprades de brisa marina i bon ambient en la Comunitat Valenciana

Quan la calor estreny, un tardeo a la platja, refresca. Quan el dia s'ha fet llarg, acabar la jornada en un quiosquet replet de gent disposada només a gaudir, alça l'ànim. Una trobada amb els amics al costat del mar. Les platges castellonenques, valencianes i alacantines no només són meravelloses pels seus colors i limpidesa, per la seua tranquil·litat i entorn. També ho són per l'hospitalitat dels espais situats en la seua arena, i estan esperant acollir-te per a arredonir el teu dia.

La costa valenciana, a l'estiu, pren vida pròpia. La música, de tot estil i per a tots els gustos, agafa protagonisme per a acompanyar-te a cada moment. Eixe en el qual et sents en la glòria, amb la teua tapa i la teua gent, i música de fons. I després, una miqueta més tard, amb música electrònica, perquè mogues l'esquelet.

Començant per Castelló, i seguint la ruta fins a les províncies de València i Alacant, quiosquets distribuïts en platges i cales preparen tot tipus d'activitats amb la fi que tornes a viure un estiu inoblidable. Una partida de trivial a la platja de Xeraco, una paella en la cala del Portitxol, a Xàbia; en la Patacona d'Alboraia, una classe de pilates al capvespre.

Les opcions de tardeo i de quiosquet en les nostres costes són molt àmplies. Xilxes, Peníscola, Alcalà de Xivert, Cullera, Gandia, Oliva, Sagunt, Dénia, Altea i Calp… t'esperen.

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix