Propòsit per a 2019: viure un any ple d'experiències úniques

Publishing date 4/01/2019

Sempre hi ha una bona excusa per a tornar a la Comunitat Valenciana! La seua gastronomia, els seus paisatges i, com no, les seues festes. Com no podia ser d'una altra forma, els primers mesos del 2019 arriben carregats de grans cites on la pirotècnia, tradicions i música són el comú denominador.
Propòsit per a 2019: viure un any ple d'experiències úniques

Abans que la primavera s'òbriga pas amb les seues acolorides festes, són diverses les cites imprescindibles en el que queda de l'hivern, com La Santantonà de Forcall (Castelló) els dies 18,19 i 20 de gener, la celebració de Moros i Cristians a Bocairent (València), el 2 i 3 de febrer, o els Moros i Cristians de Sax (Alacant), de l'1 al 5 de febrer. A la fi de gener també té lloc un esdeveniment gastronòmic per als paladars més exquisits, la Festa de la Carxofa a Benicarló. I ja posats a gaudir dels sabors de la terra aquest 2019 no hem de perdre'ns la Tradicional Mostra d'Embotit Artesà i de Qualitat de Requena (València). 

 


El mes més curt de l'any, febrer, és també el més acolorit quant a festes en la Comunitat Valenciana, perquè el Carnestoltes plena de fantasia els carrers de municipis d'Alacant, Castelló i València. Si de veres vols viure el Carnestoltes com mai abans l'havies viscut, no et perdes la seua celebració a Vinaròs (Castelló), Torrevieja (Alacant) o Villar del Arzobispo (Valencia).Les Festes de la Magdalena i les Falles fan que març siga un mes perfecte per a unir-se a la festa i viure experiències úniques al Mediterrani en Viu. Dos festes d'Interés Turístic Internacional i, en el cas de les Falles, una festa declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.A l'abril, la Setmana Santa es viu amb gran intensitat a Crevillent, Alzira, Orihuela, Elx i en la pròpia ciutat de València, on la seua Setmana Santa Marinera atrau cada vegada més turistes. A la fi d'abril, els Moros i Cristians d'Alcoi tanquen una etapa molt completa en el que a esdeveniments culturals i festius es refereix. 

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix