Prova les delícies del Maestrat en les Jornades Gastronòmiques de l'Oli i la Fruita Seca

Publishing date 4/11/2018

De l'11 de novembre al 16 de desembre tens l'oportunitat de gaudir dels productes de Castelló gràcies a les Jornades Gastronòmiques de l'Oli i la Fruita Seca que se celebren en diversos restaurants del Maestrat.
Prova les delícies del Maestrat en les Jornades Gastronòmiques de l'Oli i la Fruita Seca

Les V Jornades Gastronòmiques de l'Oli i la Fruita Seca estan a punt d'encendre els fogons. Els municipis de Càlig, Cervera del Maestrat, Culla, Les Coves de Vinromà, Rossell, Sant Jordi, Sant Mateu i Xert participen en aquestes degustacions que estan obertes a tots i que tenen lloc en diversos restaurants repartits per la seua geografia.

 

Els establiments han creat uns menús especials amb oli i fruita seca que es podran degustar de l'11 de novembre fins al 16 de desembre. La idea és traslladar als plats els sabors de l’Alt i Baix Maestrat per a donar a conéixer la gran riquesa gastronòmica que la província de Castelló té en els seus camps i atraure a més turistes cap a l'interior.

 

L'oli té en aquesta zona un dels seus majors centres de cultiu de tota la Comunitat Valenciana. També existeix una gran tradició amb la fruita seca, que tenen en el Maestrat el clima ideal per a la seua plantació.

 

Els diferents restaurants repartits per Càlig, Cervera del Maestrat, Culla, Les Coves de Vinromà, Rossell, Sant Jordi, Sant Mateu i Xert oferiran els seus menús de 20 euros d'ara endavant. Hi haurà receptes típiques de la cuina local que es barrejaran amb altres d'avantguarda però conservant sempre l'essència de les tradicions. I per a completar el menjar, deliciosos vins de Castelló.

 

Aprofita l'escapada culinària per a conéixer el ric patrimoni històric que t'ofereixen aquestes localitats, endinsar-te en la seua màgica naturalesa i sorprendre't amb tot el que el Maestrat té per a tu.

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix