Rutes increïbles amb bici per a tots els nivells

Publishing date 18/07/2019

Recorre la Comunitat Valenciana sobre dos rodes! Planes costaneres, suaus pujols i espectaculars muntanyes t'estan esperant. Descobrir la Comunitat Valenciana amb bicicleta és una de les formes més agradables per a gaudir dels seus paisatges i conéixer el seu patrimoni històric i cultural. Vies Verdes, una extensa i espessa xarxa de carreteres locals, pistes forestals i camins agrícoles, fan possible la teua aventura i t'ofereixen una experiència adaptada a cada nivell de dificultat perquè pugues iniciar-te en l'apassionant món de la bici o compartir la teua afició amb qui tu vulgues.
Rutes increïbles amb bici per a tots els nivells

Les Vies Verdes són antics traçats ferroviaris en desús que han sigut condicionats per a ser convertits en itineraris per a ciclistes i senderistes. Són recorreguts senzills, d'escassa dificultat, perfectes per a compartir aquesta activitat amb els més xicotets de la casa. Un dia en família que mai oblidaran! També, algunes senderes com la Via Augusta i el del Camí del Cid permeten l'ús de la bicicleta. Senderes que trauen el cap al mar des de penya-segats, camins que s'endinsen en els paratges més remots i solitaris d'una terra increïblement muntanyenca. Moltes sensacions per pedalejar!

 

Tens a la teua disposició una completa xarxa de deu Centres BTT repartits per tot el territori que ofereixen més de 4000 quilòmetres en 136 rutes perfectament traçades i senyalitzades amb diferents nivells de dificultat. Siga quin siga el teu nivell, et sorprendran les zones més espectaculars de la Comunitat Valenciana per les quals podràs circular amb total tranquil·litat. Una infraestructura excel·lent perquè pugues practicar el teu esport preferit de la forma més segura.

Descobreix meravellosos llocs recorrent cada racó de la nostra terra. Gaudiràs dels seus magnífics paisatges, de la seua naturalesa de pau amb la qual podràs desconnectar i omplir-te de l'energia que tant necessites. Zones verdes, paratges inoblidables i, per descomptat, assaborir el millor de la gastronomia mediterrània. A més, podràs completar la teua disciplina amb la pràctica d'altres activitats a l'aire lliure. Què més es pot demanar?

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix