Submergeix-te en les piscines naturals de la Comunitat Valenciana

Publishing date 7/07/2019

Refresca't i revitalitza les teues forces immers en paratges naturals de quadre. Des de Castelló fins a Alacant, passant per València, t'esperen cascades, platges fluvials, rius i tot tipus d'escenaris esplèndids perquè et sentes en el paradís.
Submergeix-te en les piscines naturals de la Comunitat Valenciana

Entre la infinitat d'experiències que la Comunitat Valenciana et brinda per a passar un estiu espectacular, es troba una d'allò més completa: les piscines naturals. T'enumerem algunes perquè tries la seua tranquil·litat, diversió i la riquesa dels seus entorns.

Castelló acull dos piscines naturals de postal: el Salt de la Nóvia i la Font dels Banys. La primera, a Navajas, està protagonitzada per una cascada de 60 metres, que amaga la Cova del Rellotge. El riu Palància forma els gorgs d'aigua transparent que les envolten, ideals per al bany. Serà el riu Mijares el que ens regale els 25 graus de les Fonts dels Banys, a Montanejos, una destinació ideal per al turisme d'aventura.

Ens desplacem a València per a parlar de dos tolls transparents: el de Quesa i El Gruñidor, dos visites ineludibles a Quesa i a Sot de Chera, on cascades, fonts i gorgs generen dos espais que transmeten tranquil·litat.

La platja fluvial de Bugarra, el paratge del riu Sellent, en el xicotet municipi de Bolbaite, i L'Assut, a Tuéjar, resultat del naixement del riu amb el mateix nom, gaudiràs de la comoditat de tres espais naturals adequats per al bany enmig d'un entorn d'allò més natural. Ja en el sud, la capital de la Vall d'Albaida, Ontinyent, acull el naixement del riu Clariano, que ens regala unes piscines de pedra i aigua cristal·lina, envoltades per un bosc de pi: el Pou Clar. No podem abandonar València sense parlar del Gorgo de la Escalera, a Anna, un gran canó esculpit per l'aigua.

Ja a Alacant, el Gorg del Salt, a Planes, i les Fonts de l’Algar, a Callosa d'en Sarrià, són dos llocs d'aigües impecables i paisatges que captiven, de gran riquesa ecològica.


Gestalgar, Casas del Río, Pedralba, Jalance, Alcoi, las Fuentes de Ayódar, Poble Nou de Benitatxell… La llista de piscines naturals en la Comunitat és molt llarga: gaudeix-les totes!

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix