Top restaurants de la Comunitat Valenciana

Publishing date 6/07/2017

Descobrix els restaurants d'obligada visita, des dels estrella Michelin als més innovadors i dinàmics, des dels més estimats pels gastrònoms als favorits del públic.
Top restaurants de la Comunitat Valenciana

L'Almanac Gastronòmic de la Comunitat Valenciana recopila un total de tres-cents restaurants premiats pel seu dinamisme i atreviment. Et resumim alguns dels imprescindibles perquè planifiques la teua pròxima visita.

Hi ha qui afirma que menjar en el restaurant de Quique Dacosta (Dénia) és "submergir-se en quatre hores de felicitat". Ho confirmen les seues tres estrelles Michelin. En la seua mà també està, en aquest cas a València i liderada pel xef Luís Valls, El Poblet. Una estrella Michelin premia el risc en la cuina d’este innovador establiment.

Ricard Camarena
(València) és el màxim exponent del mim absolut pel producte, en este cas el que ix de l'horta valenciana. Un excel·lent exemple de cuina quilòmetre zero que ha sigut valorada amb una estrella Michelin.

L'Escaleta
(Cocentaina). L'aposta pel caràcter familiar i l'autenticitat dels sabors de la comarca ha sigut premiada amb dos estrelles Michelin.

Seguim a Alacant. Els sabors, olors i textures de Xàbia i de la Marina Alta estan presents en Bon Amb, guardonat amb dos estrelles Michelin.

La mà femenina i imaginativa de Susi Díaz s'aprecia en els plats de La Finca (Elx), una cuina sense estridències i de clara vocació pels productes de mercat que es veu recompensada amb una estrella Michelin.

Riff
(València). Conegut com l'alemany del Mediterrani, Bernd regala als comensals una excel·lent cuina d'autor en un altre dels establiments reconeguts amb una estrella Michelin.

Alguna cosa destacable ha succeït a Casa Manolo (Daimús). El quiosquet de platja amb estrella Michelin. Tradició familiar renovada i gust pels productes de sempre. Cuina marinera amb el mar Mediterrani com a absoluta referència.

Acabem en Askua (València). Exquisides carns a la brasa com a aposta diferent en una terra on regnen arròs i mariscs.

Si ens visites podràs donar-te un luxe en restaurants innovadors, gourmets i avantguardistes que continuen posant en valor els productes tradicionals de l'horta valenciana i del mar Mediterrani.

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix