Veracedari, viu l'Estiu de l’A a la Z en la Comunitat Valenciana

Publishing date 10/06/2019

L'estiu està al caure i és bon moment per fer un repàs de tot el què t'espera si decideixes gaudir de les teues vacances estivals en la Comunitat Valenciana.
Veracedari, viu l'Estiu de l’A a la Z en la Comunitat Valenciana

Són moltes les raons per a estiuejar amb nosaltres, tantes que era tècnicament impossible recollir-les totes en un Post de menys de 300 paraules. Per això, enguany hem resumit les que millor ens defineixen en el nostre primer ‘Veracedari del Mediterrani en Viu’ que abasta un total de 27 lletres.

 

A partir del proper 1 de juny, compartirem cada dia una nova proposta en els nostres perfils socials per a viure un estiu perfecte de l’A a la Z. Des de l’Azul (blau) de les 135 banderes de les nostres millors platges a la dels nostres vaixells Zarpando (salpant), passant per costums tan mediterranis i valorats com la Sobretaula i les Revetles.

 

I és que la Comunitat Valenciana ho té tot. I tot ho ofereix. Una Gastronomia excepcional (Paella, Xufa, Gelats…), un paisatge ple de xicotets paradisos mediterranis com les Illes de Tabarca i les Columbretes, les Dunes a peu de platjaCales d'arena, de roca, de cudolsMuntanyes Parcs Naturals, festes populars de fama mundial com la Tomatina, i tot amb el Compromís de Qualitat Turística.

 

En el nostre ‘Veracedari del Mediterrani en Viu’ cap tot: grans Festivals de músicaMindful TravelChiringuitos de platja, esports nàutics com el Kitesurf i fins a les teues noves Espardenyes.

 

L'acció està oberta a les aportacions dels seguidors i visitants de la Comunitat Valenciana. Comparteix amb nosaltres les teues propostes, perquè hi ha tants ‘veracedaris’ com a persones ens visiten en aquestes dates. Tu decideixes la lletra amb la qual vols que comence l'estiu.

Altres dades: Comunitat Valenciana

Valora i compartix