Acosta’t a Cullera i gaudeix de les seues festes

Publishing date 9/04/2013

Aquesta setmana Cullera viu la seua setmana gran, les festes patronals en honor de la Mare de Déu del Castell. Enguany la música és un dels ingredients amb què es cuina aquests dies de festes, des de musicals, concerts, així com el festival del dissabte, on Cullera viurà la tradicional nit de l'Aurora. A més, enguany hi haurà representacions de la Muixeranga, despertàs, castells de focs artificials, balls típics valencians, vaquetes, monòlegs, mostres gastronòmiques i fins i tot rutes temàtiques que recorreran la història del municipi. Vine a Cullera i coneix les seues festes!

 

Acosta’t a Cullera i gaudeix de les seues festes


Cullera, coneguda com el Mirador del Mediterrani, viu aquesta setmana les seues festes majors en honor de la Mare de Déu del Castell, la seua patrona. Així, si t'acostes a aquesta destinació de platja, situada a tan sols 25 minuts de València, podràs gaudir fins el proper diumenge 14 d'abril, d'una infinitat d'actes per a tots els gustos i edats.

La música és un dels ingredients amb què es cuina aquests dies de festes, des de concerts com el de Merche, que se celebrarà el dijous 11 a les 22.30 al passeig Doctor Alemany, a musicals com el de Nino Bravo, que tindrà lloc el dissabte 13 en la Casa de la Cultura. A més, el mateix dissabte a partir de les onze, els més joves veuran les actuacions de Danni Romero (de la factoria de Juan Magan), David Cuello, Aitor Galan o Toni Arribas (de Coco-Loco) entre altres. Tots ells es reuniran eixa nit en el carrer Enrique Torres per a celebrar el festival 'Cullera Viu la Nit de l'Aurora'.

L'Aurora és l'acte més emblemàtic i emotiu d'aquestes festes, on la Mare de Déu del Castell de Cullera, és portada al barri de Sant Antoni, i allí a l'eixida del sol la imatge és passejada pels pescadors i mariners fins a la vora del mar. Resulta un espectacle veure les barques fondejant enfront de la platja de Sant Antoni, els focs d'artifici i darrere el sol eixint.

Aquesta nit, la platja de Sant Antoni s'ompli de joves que encenen fogueres, i mengen i beuen fins a l'arribada de l'Aurora. L'acte finalitza amb un gran castell de focs artificials als quals responen focs artificials des de les barques dels pescadors.

A més, enguany hi haurà representacions de la Muixeranga, despertàs, castells de focs artificials, balls típics valencians, vaquetes, monòlegs, mostres gastronòmiques i fins i tot rutes temàtiques que recorreran la història del municipi. T'ho vas a perdre? Que no t'ho conten, vine a Cullera i coneix les seues festes.

 

Més informació

Festes Patronals de Cullera 2013

TOURIST INFO CULLERA
C/ del Mar, 93 - 46400 Cullera (València).
Tel. 96 172 09 74 - Fax. 96 173 80 62
cullera@touristinfo.net

 

 

 

 

Altres dades: Cullera

Valora i compartix