Carrosses, música i focs artificials a Dénia

Publishing date 8/07/2013

Dénia celebra fins al 14 de juliol les seues festes patronals en honor a la Santíssima Sang. Entre els festejos programats, destaquem la Desfilada de Carrosses, Comparses i Música, on la música i el ball envaeixen els carrers de la localitat, en un desfilada que ha sigut declarada Festa d'Interés Turístic Provincial.

Carrosses, música i focs artificials a Dénia

En la Marina Alta se celebra durant aquesta setmana una de les seues festes més característiques, la "Festa Major 2013 de Dénia", una oportunitat única per conéixer aquest singular destinació de la Marina Alta gaudint de l'alegria de les seues festes on es mescla la música, els focs artificials, els jocs infantils i els tancaments taurins, ja que durant aquestes festes se celebra el tradicional festeig de Bous a la Mar.

Enguany, per a commemorar el 20 aniversari des de la declaració com a Festa d'Interés Turístic Nacional dels Bous a la Mar s'han programat, a més dels tancaments, altres activitats com exhibicions de ramaderies.

 

Durant la celebració de les festes patronals es duran a terme una sèrie de concerts i revetlles, entre els quals destaca el concert de la Santíssima Sang de l'Agrupació Artística Musical de Dénia el dimecres dia 10;  l'actuació de Rob Cassels Band, el dia 11, així com l'actuació de l'orquestra Montecarlo (dia 12) i Scream (13 de juliol).

A més, el dissabte a les 19:00 hores, tindrà lloc la desfilada de carrosses, comparses i música pels carrers Marqués de Campo, Diana i Patrici Ferrándiz. Es tracta d'una desfilada de carrosses que han elaborat els propis fallers de forma artesanal durant tot l'any, que està declarada com a Festa d'Interés Turístic Provincial per la seua singularitat.

Gaudeix aquest estiu de les festes més singulars a la Comunitat Valenciana!

Més informació:

Programa de festes

Portal Turístic de Dènia

 

Altres dades: Dénia

Valora i compartix