Coneix Dénia a través del paladar

Publishing date 16/09/2013

Aquesta setmana et convidem a conéixer Dénia a través del paladar. A través d'una ruta guiada, podràs descobrir la història d'aquesta bonica ciutat del Mediterrani. Vine a conéixer la capital de la Marina Alta a través de les seues tapes!

Coneix Dénia a través del paladar

 

Dénia és una ciutat que compta amb nombrosos atractius per al visitant. Poble dominat pel seu imponent castell que té entre els seus encants el singular barri de pescadors, el Port, les llargues platges de sorra fina o la zona de penya-segats de Les Rotes amb les seues cales tranquil·les.

El dissabte que ve, l'oficina de turisme de Dénia organitza una visita guiada molt apetitosa, "Dénia Gastronòmica". Una opció diferent per a poder conéixer l'oferta històrica i, com no, gastronòmica de la capital de la Marina Alta. Durant el recorregut, els visitants podran visitar el mercat de la ciutat i el centre històric.

 

A més, aquesta visita guiada, que se celebrarà el dissabte al matí, té un avantatge; els assistents podran conéixer la història de Dénia i, a més, degustar dues tapes i beguda en bars típics de la ciutat. Descobreix els secrets de les tapes a través de la visita guiada Dénia Gastronòmica!

Més informació:

TOURIST INFO DÉNIA

Carrer Manuel Lattur 1, local E. DÉNIA
Tel: 966422367, 902114162
Correu electrònic: denia@touristinfo.net

 

www.denia.net

 

 

Altres dades: Dénia

Valora i compartix