Jesús Pobre t'espera en una trobada enòloga excepcional: “Vins singulars i de poble”

Publishing date 27/05/2019

La tercera edició d'aquest esdeveniment per a amants i aficionats a l'art de l'enologia torna amb més d'una trentena d'expositors. Descobreix quines exquisides i sorprenents propostes naixen del respecte cap al medi ambient per part dels productors locals.
Jesús Pobre t'espera en una trobada enòloga excepcional: “Vins singulars i de poble”

La població alacantina de Jesús Pobre, en el municipi de Dénia, acull de nou la fira ‘Vins singulars i de poble’. La tercera edició d'aquesta trobada, centrada en una enologia de marcat caràcter local, reuneix les originals propostes de més de 30 professionals del sector, que elaboren els seus productes davall una mateixa directriu, la del respecte cap al medi ambient. Així, el visitant trobarà una exposició de produccions naturals i ecològiques, diferents i biodinàmiques. Si t'agrada l'entorn vitícola i sents curiositat pels secrets que embolica aquest apassionant món, tens una visita obligada a Jesús Pobre.

 

L'escenari de l'esdeveniment no ha sigut triat a l'atzar. El Mercat del Riurau acollirà aquesta mostra internacional amb la finalitat que el visitant contacte directament amb l'encarregat d'elaborar els productes que consumeix, sense la presència d'un intermediari. D'aquesta manera, l'única cosa que trobaràs al llarg d'aquest esdeveniment de ruralitat i modernisme són productes d'allò més naturals, realitzats des del respecte per la terra.


Un total de 33 cellers participaran en la Mostra. La Comunitat Valenciana serà l'origen de 14 d'elles, de les quals quatre procedeixen de la Marina Alta. Àustria, Alemanya, Portugal i participants de la resta del país completen el cartell de la trobada. Vine a tastar les delícies de xicotets productors i expandeix el teu coneixement en enologia en el bonic poble de Jesús Pobre.

Altres dades: Dénia

Valora i compartix