Dover i The Zombie Kids al Campello Summer Music 2013

Publishing date 19/08/2013

El mes d’agost el municipi d'El Campello serà escenari de la cita musical ineludible de l’estiu 2013 de la Costa Blanca: el festival El Campello Summer Music, que es desenvoluparà el divendres 23 i el dissabte 24 d’agost i pel qual passaran un total de 15 artistes, entre bandes i dj’s.
Dover i The Zombie Kids al Campello Summer Music 2013

Dover i The Zombie Kids, caps de cartell

El divendres 23 d'agost el rock pren l'escenari del Campello Summer Music amb la banda Dover com a cap de cartell. Els madrilenys seran els encarregats de fer saltar als assistents al ritme del acords del seu treball "Devil came to me", reeditat per a celebrar el seu 15 aniversari, i altres temes de la seua coneguda discografia. També actuaran Jimmy Barnatán & the Coconeers, amb la seua música tenyida de jazz blues i rock, The Limerick, Jolly Joker i el dj Colin Peters.

La millor música electrònica nacional agafa el relleu el dissabte 24 amb The Zombie Kids, i Los Castizos, mentre Duchamp Pilot i El perro Asirio aportaran el toc indie del festival i SeaClub el seu funky-house. Ley dj's actuarà abans i després de les bandes. Al matí, el divendres 23 tocaran les bandes Sed de Nubes i Edhellen, mentre que el dissabte 24 ho faran Empy Bottles i Spectrums.

 

Bona música a bon preu

Les entrades del Campello Summer Music es podran adquirir a través de la web del festival http://www.campellosummermusic.com/ y la plataforma Ticketmaster amb els seus punts de venda oficials en Carrefour, Fnac, Halcón Viajes i Servicaixa. També en taquilla i en quatre punts de venda: el bar Harley de la platja de Sant Joan, i els locals Pub Iris, La Nao i The Way 54, a El Campello.

Els preus són molt assequibles, ja que l'abonament per als dos dies costa 30 €, un dia 20 € en taquilla, i 17 € per avançat.

 

Més informació

www.campellosummermusic.com

 

Altres dades: El Campello

Valora i compartix