La vida pirata, la vida millor. Vine al Pirata Rock Festival de Gandia!

Publishing date 11/07/2017

Arriba a la ciutat de Gandia una cosa diferent. El primer festival de música rock, rap, reggae, mestissatge i fusió del 20 al 22 de juliol. La costa valenciana t'espera, no t'ho perdes!
La vida pirata, la vida millor. Vine al Pirata Rock Festival de Gandia!

El Pirata Rock Festival de Gandia ja està calfant motors. Una proposta molt interessant perquè compta amb gran varietat d'estils musicals i amb un cartell d'impressió. Des del rock fins al rap passant pel reggae la costa de Gandia t'oferix diversió en un entorn immillorable.

Alguns dels artistes confirmats són Macaco, La Pegatina, Muchachito, Estricnina, Rayden, Fuel Fandango, Sharif, Canteca de Macao, Fyahbwoy & Forward Everband, Green Valley, ToteKing, El niño de la hipoteca, Rapsusklei, El Kanka i molts més. I fins que els concerts comencen, balla al ritme de la música, batucades o xarangues que animaran la vesprada. O apunta't als tallers del festival: dansa, ioga i tatuatges d'henna.

Al Pirata Rock Festival anem a passar-ho bé. Dins del festival tindrem tot el necessari per a gaudir al màxim com per exemple una zona de menjar, en la quals hi haurà opcions per a vegans i vegetarians, i una zona chill de descans.

Gandia (València) compta amb un ventall de recursos culturals que es complementen amb la impressionant oferta turística de la costa, amb les grans platges de fina arena com a principal atractiu. Escapa't a les seues platges, amb més de set quilòmetres de costa i una qualitat d'aigua i arena que et deixaran amb la boca oberta. El Grau, el port, les marjals, l’Alqueria del Duc, Marxuquera i El Parpalló… i molt més per descobrir si encara et queden forces.

Web: Gandía

Altres dades: Gandia

Valora i compartix