Visita el jaciment ibèric “El Torrejón” de Gàtova

Visita el jaciment ibèric “El Torrejón” de Gàtova
Descripció
  • Actividades culturales
  • Dates::
    • Starts: 11/07/2019
    • Ends: 31/12/2019
Direcció

Gàtova és un poble localitzat en la província de València, dins del Parc natural de la Serra Calderona. El municipi ofereix una gran varietat d’activitats de turisme rural: rutes per a senderistes i ciclistes, allotjaments en cases rurals, etc. A més, recentment s’ha incorporat un nou atractiu turístic i cultural a la població: el jaciment ibèric de “El Torrejón” (segles VI a.C-II a.C), el qual ja pertany a la coneguda “Ruta dels Ibers” de València.

 

Les campanyes d’excavació iniciades en 2015, han posat al descobert un poblat de 2.500 m2, l’entrada del qual està flanquejada per una gran torre rectangular de 2’5 m d’altura, símbol del poder i la riquesa del mateix. La seua visita permet gaudir d’unes meravelloses vistes i conèixer un jaciment en procés d’excavació arqueològica.

L’Ajuntament de Gàtova, conscient de la importància de la cultura i difusió del patrimoni valencià, ofereix la possibilitat de realitzar visites gratuïtes al jaciment “El Torrejón” acompanyades d’una arqueòloga, cada setmana, de dilluns a diumenge.

 

No obstant, és necessari realitzar una reserva prèvia contactant amb l’Ajuntament de Gàtova, de dilluns a divendres de 9:00-15:00 h, cridant al telèfon 964 12 60 01 o a través de la direcció de correu electrònic torrejon@gatova.es  

This office does not assume responsibility for sudden changes or variations of the events published on this site.

Valora i compartix