SEMANA SANTA GUARDAMAR 2017

SEMANA SANTA GUARDAMAR 2017
Description:
  • Programa de fiestas
  • Dates:
    • Starts: 31/03/2017
    • Ends: 22/04/2017
Address:

PROGRAMA SETMANA SANTA GUARDAMAR 2017

 

 

Tots els dijous de Quaresma a les 17:30h. exposició Eucarística en la Capella del Sagrari i xerrada Quaresmal.

 

Tots els divendres de Quaresma a les 18:15h, Via Crucis en la Parròquia.

 

 

DIVENDRES 31 DE MARÇ

 

20:00h. Biblioteca Pública Municipal.Inauguració de l’Exposició Fotogràfica “SETMANA SANTA DE GUARDAMAR”.

22:00h. Solemne Via Crucis amb la imatge de la Flagel·lació del Senyor preparatori de la Setmana Santa.

ITINERARI:Eixida des de l’església, Enginyer Mira, Plaça d’Abastos, Sant Emigdi, València, Rosari, Enginyer Mira i entrada al Temple.

 

DEL DISSABTE 1 AL DIVENDRES 7 D’ABRIL

Solemne Septenari en honor de la “Santíssima Mare de Déu de la Soledat”, amb el següent horari: a les 18:15h. Rosari, Dolors i a les 19:00h. Santa Missa.

 

DISSABTE 1 D’ABRIL

20:00h. A l’església. Concert de Polifonia i Música Sacra a càrrec de la Coral “Aromas de Guardamar”i de l’Agrupació Musical de Guardamar. Durant l’acte s’entregaran els premis del Concurs de Fotografia.

 

DIUMENGE, 2 D’ABRIL

17:00h. Desfilada-Convocatòria de bandes de Cornetes de les Confraries i trasllat d’estandards a la Parròquia per el carrer Major. En l’Eucaristia, la Junta Major ofrenarà el Ciri Pasqual. Finalitzada la Santa Missa, DOÑA ANTONIA MORA RUFETE, realitzarà el Pregó de la Setmana Santa 2017.

 

DILLUNS, 3 D’ABRIL

19:30h. Confessions Comunitàries

 

DIVENDRES DE DOLORS, 7 D’ABRIL

22:00h. Solemne Via Crucis amb la imatge del Nostre Pare Jesús Natzarè

ITINERARI: Eixida des de l’església, Enginyer Mira, Plaça d’Abastos, Sant Jaume, Rosari, Gratitud, Sant Emigdi, Plaça de la Constitució, Enginyer Mira i entrada al Temple.

 

DIUMENGE DE RAMS, 9 D’ABRIL

11 :00h. Processó de les Palmes amb la imatge de Jesús Triomfant

ITINERARI: eixida des de l’església, Enginyer Mira, Plaça d’Abastos, Sant Jaume, carrer i Plaça del Rosari, on es realitzarà la Benedicció de les Palmes, Rosari, San Jaume, Plaça de la Constitució, Enginyer Mira i entrada al Temple.

12:00h. Santa Missa

19:00h. Santa Missa. Processó de les Mantilles, amb les Confraries de Sant Joan Evangelista i la Santíssima Mare de Déu de la Soledat, acompanyades de la Junta Major de Confraries.

ITINERARI: eixida des de l’església, Vicente Ramos, Sant Eugeni, Sant Pere, Plaça d’Abastos, Sant Emigdi, València, Larramendi, Sant Jaume, Plaça d’Abastos, Enginyer Mira i entrada al Temple

 

DILLUNS SANT, 10 D’ABRIL

21:30h. Processó amb la Confraria de l’Oració de Jesús en el Hort. Al seu pas pel carrer Mar es representarà la “Captura”.

ITINERARI: eixida des de l’església, Enginyer Mira, Plaça d’Abastos, Sant Emigdi, Nord, Colom. Sant Jaume, Mar, Enginyer Mira i entrada al Temple.

 

DIMARTS SANT, 11 D’ABRIL

21:30h. Processó de la Germandat de la Flagel·lació del Senyor. A la seua arribada a l’esplanada al final del carrer Castell (sobre les 22:00h), es representarà el “Lavatori de Pilatos”.

ITINERARI: eixida des de l’església, Enginyer Mira, carrer i Plaça del Rosari, Castell, Plaça del Rosari, Gratitud, Sant Emigdi, Plaça d’Abastos, Enginyer Mira i entrada al Temple.

 

DIMECRES SANT, 12 D’ABRIL

19:30h. Trasllat de la Santíssima Mare de Déu dels Dolors des del Saló de Trons per l’itinerari de costum.

20:30h. Trasllat del Nostre Pare Jesús de la Caiguda, pels carrers Miguel Hernández i Enginyer Mira.

21:30h. Escenificació de la trobada de Jesús amb la Mare de Déu, Sant Joan i la Verònica en el “Carrer de l’Amargura”, amb les Confraries del Nostre Pare Jesús Natzarè, Sant Joan Evangelista i la Santíssima Mare de Déu dels Dolors en el carrer Enginyer Mira (porta sud de l’església).

22:00h. Processó de les Confraries del Nostre Pare Jesús Natzarè, el Nostre Pare Jesús de la Caiguda i la Santíssmia Mare de Déu dels Dolors.

ITINERARI: eixida des de l’església, Enginyer Mira, Luis Rivera Migdia, Vicente Ramos i entrada al Temple.

 

DIJOUS SANT, 13 D’ABRIL

18 :00h. Missa resada

20 :00h. Missa Solemne In Coena Domini. En finalitzar, Processó Claustral i Reserva Eucarística en el Monument

21:30h. Trasllat del “Senyor del Mont” fins a l’església per l’itinerari de costum.

23:30h. Processó del Silenci amb la Confraria del Senyor del Mont

ITINERARI: eixida des de l’església, Plaça d’Abastos, Sant Emigdi, Nord, Alacant, Plaça i carrer del Rosari, Enginyer Mira i entrada al Temple. La Coral “Aromas de Guardamar” interpretarà polifonia i música sacra. A l’entrada de la processó Hora Santa davant del Monument.

 

DIVENDRES SANT, 14 D’ABRIL

10:00h. Oració comunitària davant del Monument

17:00h. Sants Oficis de la Mort del Senyor

20:00h. Trasllat del Sant Sepulcre de la Confraria de Pescadors. ITINERARI: Colom, Sant Jaume, Plaça de la Constitució i entrada al Temple per la porta major.

20:30h. Solemne Processó General del Sant Enterrament de Crist, amb les Confraries de l’Oració en l’Hort, la Flagel·lació del Senyor, el Nostre Pare Jesús Natzarè, el Nostre Pare Jesús de la Caiguda, Santíssim Crist de la Bona Mort, la Mare de Déu dels Dolors, Sant Sepulcre, Sant Joan Evangelista i Santíssima Mare de Déu de la Soledat, acompanyades per les seues respectives Bandes de Cornetes i Tambors i l’Agrupació Musical de Guardamar.

ITINERARI: eixida des de l’església, Enginyer Mira, Plaça d’Abastos, Sant Emigdi, València, Major, Plaça de la Constitució, País Valencià, Migdia, Vicente Ramos i entrada al Temple.

 

DISSABTE SANT, 15 D’ABRIL

22:00h. Benedicció del Foc, Vigília Pasqual i Missa Solemne de la Resurrecció del Senyor

 

 

 

 

 

 

 

.

 

DIUMENGE DE RESURRECCIÓ

9:00h. Santa Missa

10:00h. Trobada de la Santíssima Mare de Déu i Processó de la Resurrecció, amb les Confraries de Sant Joan Evangelista, la Dolorosa i la Soledat que acompanyaran a la imatge de la ImmaculadaConcepcióendolada, junt amb representacions de la resta de Confraries que acompanyaran l’Àngel de la Resurrecció i al Santíssim Sagrament.

ITINERARI: eixida des de l’església, Enginyer Mira (trobada), Vicente Ramos, Sant Francesc, Sant Pere, Plaça d’Abastos, Sant Emigdi, València, Larramendi, Sant Jaume, Plaça d’Abastos Enginyer Mira i entrada al Temple.

12:00h. Santa Missa

20:00h. Santa Missa

 

DISSABTE, 22 D’ABRIL

20:00h. Missa de la Junta Major de Confraries

 

 

 

NOTA: La Junta Major de Confraries podrà variar aquesta programació i itineraris per causa de força major.

Esta oficina de turisme no es fa responsable dels canvis d'horari i programació dels programes.

Rate and share