Tots els camins porten a Ibi

Publishing date 11/11/2018

La localitat alacantina d'Ibi celebra aquests dies les seues Jornades Micològiques que, juntament amb diverses rutes per a descobrir les seues muntanyes i la seua completa oferta d'oci, la converteixen en la destinació perfecta per a fer una escapada. Et véns?
Tots els camins porten a Ibi

Ibi està al nord de la província d'Alacant. El municipi es troba envoltat de muntanyes i a uns 30 quilòmetres de la capital. Amb l'arribada de la tardor celebra les seues ja clàssiques Jornades Micològiques, que en aquest 2018 arriben a la seua tretzena edició. El complet programa d'activitats finalitzarà el pròxim 25 de novembre.

L'acte principal serà la Fira Micològica del 17 de novembre. El Museu de la Biodiversitat d'Ibi serà l'escenari d'aquest mercat en el qual hi haurà tot tipus de productes relacionats amb els fongs a més d'una part d'artesania. El 18 i el 24 de novembre hi haurà dos excursions micològiques per la zona perquè tots es puguen acostar als bolets silvestres. El diumenge 25 de novembre serà la clausura amb un taller gastronòmic amb bolets.

Però hi ha molt més per fer a Ibi, Vall del Joguet i Bressol del Gelat i amb mil encants per conéixer. La riquesa natural d'aquest poble de la comarca de L'Alcoià ha portat a la Regidoria d'Esports a crear unes interessants excursions per a donar a conéixer les seues muntanyes. Estem parlant de les Rutes Màgiques dels 8 milers d'Ibi

Durant tot l'any s'estan realitzant eixides destinades a entrar en contacte amb la naturalesa, descobrir les històries de cada racó i fer-nos sentir part d'aquests llocs màgics. Les pròximes rutes seran els dies 24 de novembre a la Serra del Quarter i el 24 de desembre al Cim de la Teixereta. Pots anotar-te i aconseguir tota la informació en el Museu de la Biodiversitat.

Altres dades: Ibi

Valora i compartix