El sabor de la cuina marinera, protagonista a La Vila Joiosa

Publishing date 7/06/2018

El nostre patrimoni gastronòmic es vist de gala en la Mostra de Cuina Marinera de La Vila Joiosa. Els restaurants del municipi preparen les seues millors receptes perquè comences juny de la millor manera possible.
El sabor de la cuina marinera, protagonista a La Vila Joiosa

I, com sempre, del 8 al 17 de juny, el peix viler serà el protagonista de la 18 edició de la Mostra de Cuina Marinera. En La Vila, com és popularment coneguda, la llotja del port es converteix en el gran rebost de cadascun dels restaurants que et faran gaudir amb els seus millors guisats i plats, tant de cuina tradicional com de nova creació. Un autèntic festí per als paladars més exigents! 


El Restaurant Ca Marta, El Nàutic, Casa Elordi, La Caravelle, Club Nàutic, Taberna Tres 14 By Pinet, Hogar del Pescador i Zerca Food seran els participants d'esta edició. Tradició, creativitat i avantguarda en un menú que segur et sorprendrà per la seua excel·lència. Tria el que més et vinga de gust, en tots ells estarà present el valorat fruit del mar. Llest per a assaborir el Mediterrani En Viu?


La Vila Joiosa té l'encant de les ciutats mediterrànies. La llum, el color de les cases al costat del port, el mar, un bonic casc antic de carrers estrets, una gastronomia que sap a mar i un clima excepcional. La gastronomia i la pesca són dues de les seues tradicions més volgudes. Una vesprada mirant al port quan arriben els vaixells de pescar plens de peix i marisc és una experiència única que els vilers estaran encantats de compartir amb tu. Planeja la teua visita a La Vila i repetiràs.
 

Altres dades: La Vila Joiosa

Valora i compartix