Descobreix La Vilavella amb les seues visites guiades gratuïtes i tallers didàctics

Publishing date 2/12/2018

Descobreix el patrimoni artístic, natural i històric del municipi de La Vilavella a través de diverses visites guiades gratuïtes i de tallers didàctics per a xiquets que tindran lloc fins a finals d'any.
Descobreix La Vilavella amb les seues visites guiades gratuïtes i tallers didàctics

En la comarca castellonenca de la Plana Baixa ens trobem amb La Vilavella. Per a donar a conéixer tot el patrimoni que alberga, han creat unes entretingudes rutes amb les quals descobreixen a tot aquell que s'acoste els encants que té el municipi. 

Els dimecres fins a finals d'any, a partir de les 18 hores, li toca a la Ruta Patrimonial El Barri. Es busca donar a conéixer tot el patrimoni que hi ha en el poble amb una perspectiva diferent. Els dijous s'ofereix l'anomenada Ruta Termal. Comença a les 18 hores i pots gaudir d'ella fins al 27 de desembre. Es creu que ja en l'època romana s'utilitzaven les aigües deus que hi ha repartides per tot l'ajuntament i que, a partir del segle XVIII, van fer que proliferaren els balnearis. En aquesta ruta es pot veure el Balneari de Monlleó, l'únic en funcionament en l'actualitat, i uns altres que van quedar en desús com el del Canonge o el de Santa Bàrbara.

Diumenge que ve 9 de desembre a les 10 hores es realitzarà una visita guiada a les Trinxeres de Santa Bàrbara. Aquesta ruta serveix com a element pedagògic i turístic de La Vilavella visitant els vestigis que queden en la Muntanya de Santa Bàrbara de la Batalla de Llevant que es va lliurar ací entre 1938 i 1939.

A La Vilavella també aposten pels més menuts de la casa. Per a ells hi haurà una activitat molt especial el dissabte 15 a les 11 hores. Es tracta d'un taller nadalenc en el qual podran fer les seues pròpies figures del Belén de Nadal. Serà en el Museu de La Vilavella i és necessari apuntar-se prèviament en l'Ajuntament per a poder participar. 

Altres dades: La Vilavella

Valora i compartix