Descobrint ‘Les Useres’, el poble del vi

Publishing date 7/06/2018

La Comunitat Valenciana és terra de bons caldos i ‘Les Useres’ és una gran mostra d'açò. Sota la marca “poble de vi”, el municipi es prepara per a la seua sisena fira. Una increïble mostra que et sorprendrà per la qualitat del seu producte estrela. Si t'apassiona el vi i vols descobrir nous matisos, este esdeveniment és perfecte per a tu. T'esperem!
Descobrint ‘Les Useres’, el poble del vi

El 16 i 17 de juny, els cellers locals es convertiran en els grans protagonistes de la VI Fira del Vi. ‘Les Useres’, ‘Barón d'Alba’, ‘Flors’, ‘Vinya Natura’ i ‘El Mollet Vino y Cultura’ estaran presents i sorprendran als assistents amb degustacions dels seus magnífics vins que estan obtenint un gran prestigi i reconeixement a nivell internacional. T'ho vas a perdre? Podràs comprar i assaborir una gran varietat de productes d'alimentació i d'artesania local. Visitar el Museu d’“Els Pelegrins”, les atraccions infantils i també, assistir a conferències sobre enologia i gastronomia.


Les Useres’ es convertirà per dos dies en la capital provincial del vi. Un cap de setmana per davant per a descobrir el sabor de la seua terra i el seu fantàstic entorn. Aprofita l'ocasió per a conéixer els encants del municipi situat en la comarca de l'Alcalatén, en el centre de la província de Castelló.

 
La localitat destaca per les seues arrelades tradicions, les rutes de senderisme i paratges naturals. No te’n vages sense visitar els cultius de vinya, ametlers i oliveres, és un paisatge fascinant que no et pots perdre i que has de fotografiar. A més, descobriràs nombroses masies encara habilitades. Les Useres et va a encantar!
 

Altres dades: Les Useres/Useras

Valora i compartix