Programació Auditori Germanies Abril 2018

No te pierdas estas funciones...hay para todos los públicos

Programació Auditori Germanies Abril 2018
Descripció
 • Actividades culturales
 • Dates::
  • Starts: 11/04/2018
  • Ends: 28/04/2018
Direcció
 • c/ Mayor, 91
 • Ciutat: Manises
 • Telèfons:
  • 961534310
Dimecres, 11 d'Abril a les 9:30 i a les 11:00h
 
Teatre- Dansa: Una mica més que un joc
 
Mitjançant el moviment urbà i un estil personal, un grup de joves reviuen una forma de diversió en la qual els jocs precisaven dosis d'improvisació, creativitat i destresa, arribant a l'actualitat, en la qual les xarxes socials i els telèfons mòbils han minvat, en major o menor mesura, la relació amb l'entorn i les aptituds necessàries en aquells jocs de carrers, potenciant l'individualisme i la falta d'escolta i observació. Un espectacle que serveix d'espill a l'espectador, despertant una reflexió sobre l'evolució del joc, el deixat arrere i l'actual, les seues diferències i conseqüències.
 
Espectacle de Dansa Benèfic a favor de la Fundació Valenciana de Neurorrehabilitación. Donatiu 8 euros
 
Entrades en telèfon 615427220
 
 
 
Dimecres, 11 d'abril a les 19:30 h
 
Documental: "El Terrer, un poble enmudit"
 
Entre 1939 i 1956, el franquisme va afusellar més de 2000 republicans a Paterna. Van ser anys de terror, de silenci, d'arbitrarietats, d'eliminació planificada i sistemàtica de qualsevol vestigi progressista. El documental retrata l'esforç col·lectiu del poble de Paterna per recuperar la memòria i la dignitat dels quals van morir per defensar la democràcia. Mostrat a través del punt de vista d'aquells protagonistes que es van veure silenciats i aquelles veus condemnades a l'oblit.
 
Títol original: El Terrer, un poble emmudit
 
Directors: Óscar Navarro, Sergi Tarín
 
Any: 2012
 
Durada: 93 min.
 
País: Espanya
 
Guió: Óscar Navarro, Sergi Tarín
 
Música: Jorge Agut
 
Fotografia: Antonio Arnau, Esther Albert
 
Producció delegada UJI: Javier Marzal i Robert Arnau
 
Producció: ARPA Produccions, amb la participació d'INFO-TV i la col·laboració de la Universitat Jaume I i Ministeri de la Presidència
 
En el projecte han participat també alumnes de llicenciatura i grau en Comunicació Audiovisual i en Traducció i Interpretació
 
Organitzat per la Regidoria de Memòria Històrica
 
Dins dels actes de la Setmana de Memòria Històrica
 
 
 
Divendres ,13 d'Abril a les 19:00 i a les 22:00 h
 
Teatre Musical: La Sirenita Rebel
 
Us acordeu d'Ariel La Sirenita i de Sebastián el cranc, doncs si voleu reviure aqueixos temps i sensacions o que els vostres xiquets coneguen a aquests simpàtics personatges, els xics de l'IES Rodrigo Botet liderats per Macu Llosa Andujar estaran el pròxim 13 d'abril a les 19:00 i a les 22:00 en l'auditori Germanies amb l'obra de teatre La Sirenita Rebel. T'ho vas a perdre????...
 
Preu entrada: 5 euros en grupodrao@hotmail.com
 
 
 
Dissabte, 14 d'Abril a les 18:00 i Diumenge 15 d'Abril a les 17:00 h
 
Cinema: "Peter Rabbit"
 
Peter Rabbit no és un conill qualsevol. És un rebel entremaliat i aventurer que vas veure camisa blava i no porta pantalons. Peter viu al costat de la seua família i amics, un grup variopinto d'animals que inclou fins i tot a una rabosa. Tots ells faran de les seues en la granja dels McGregor, lloc en el jardí del qual disposen de deliciosos vegetals. Però la disputa de Peter amb el Sr. McGregor (Domhnall Gleeson) s'intensificarà més que mai ja que tots dos competeixen per l'afecte de Bea, (Rose Byrne), una amant dels animals de bon cor. La festa animal ha començat, i açò és solament el principi.
 
Preu entrada: 5 euros en https://www.notikumi.com/en-auditori-germanies
 
 
 
Dissabte, 14 d'Abril a les 22:30 h i Diumenge15 d'Abril a les 19.30 h
 
Cinema: La Tribu
 
Virginia (Carmen Machi) és netejadora de professió, però la seua vocació és el 'streetdancer'. Així, practicant ball urbà, gaudeix del seu temps lliure al costat de les seues companyes de coreografies, Les Mamis. A més, Virginia ha recuperat al fill que va donar en adopció: Fidel (Paco León), un executiu que ho ha perdut tot, inclosa la memòria. Mare i fill, al costat del grup de Street danse els balls del qual els alegren la vida, descobriran que, malgrat venir de mons molt diferents, tots dos porten el ritme en la sang.
 
Preu entrada: 5 euros en https://www.notikumi.com/en-auditori-germanies
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Divendres, 20 d'Abril a les 20:30 h
 
Teatre: Pels péls
 
Només els creadors d'Imprebís i els productors de "El sopar dels idiotes" podien portar a València l'obra més representada de la història del teatre a Estats Units: Pels pèls. Una comèdia policíaca per a morir-se de riure: un assassinat amb quatre sospitosos i dos policies tancats en una perruquería, en la qual el públic decideix qui és l'assassí. Cada dia un final diferent per a una obra que ja ha entrat en Llibre Guiness dels Rècords. Veuen a morir-te de riure i a decidir qui serà avui el culpable.
 
Activitat dins de la Setmana de les lletres
 
Preu entrada: 6,5 euros en https://www.notikumi.com/en-auditori-germanies
 
 
 
Dissabte, 21 d'Abril a les 22.30h
 
Cinema: La Llibreria
 
Anglaterra, 1959. Florence Green (Emily Mortimer) és la vídua d'un soldat que va lluitar durant la Segona Guerra Mundial. La dona decideix instal·lar-se en un poble costaner de la campiña britànica, xicotet i conservador. Allí decideix complir el seu somni: obrir la primera llibreria de la zona. Però, una empresa tan aparentment pacífica i innocent com aqueixa deslligarà tot tipus de reaccions entre els habitants de la localitat. I és que, tant els veïns del poble com la degana de la ciutat, Mrs. Violet Gamart (Patricia Clarkson), van a posar-li-ho molt difícil a Florence.
 
Basada en la novel·la homònima de Penelope Fitzgerald, aquest drama amb rerefons històric està dirigit per Isabel Coixet.
 
Activitat dins de la Setmana de les lletres
 
Preu entrada: 3 euros en https://www.notikumi.com/en-auditori-germanies
 
 
 
Diumenge 22 d'Abril a la 18.00h, en la plaça Rafael Atard
 
Teatre en el carrer: Historietes Medievals
 
El tema medieval és una constant en els espectacles de Pot de Plom. Des de l'any 95, són molts els contes i rondalles que hem adaptat, tant en esdeveniments en el carrer com en representacions en les sales de teatre: El conte del rei trist, El drac de tres caps, Les bruixes i El moro Alí Bacora, Historietes medievals, Rondalles de Pot de Plom, Les Aventures de Xonan, el guerrer i Esclafamuntanyes. Aquest vessant va tenir fins i tot una experiència audiovisual que van ser les Historietes Medievals, una sèrie de dotze capítols de quinze minuts cadascun emesa en Canal 9.
 
Per a començar la nova etapa, volem continuar amb aquesta línia de treball, i explicar-vos Les Noves Historietes Medievals de Pot de Plom! Per açò, Xavi Castillo i Panchi Vivó, amb l'ajuda de la música del nostre trobador Motxo, es convertiran en uns joglars que acostaran els contes als xiquets i majors: fantasies de capa i espasa, cavallers, armadures, bufons, castells, dracs, bruixotes, batalles, dimonis, ogres i donyets, etc.
 
A més de l'humor, el joc, la participació i la diversió, l'espectacle ofereix la possibilitat d'un bon aprofitament didàctic i de reflexió al voltant de la recuperació d'unes rondalles tan riques com les quals tenim, de la seua transmissió oral i de les seues possibilitats teatrals.
 
Activitat dins de la Setmana de les lletres
 
 
 
Divendres, 27 d'Abril a les 21:00 i dissabte, 28 d'Abril a la 12:00 i a les 19:00h
 
Teatre: Viu la Diversitat: Expressa't
 
Projecte Viu la diversitat. Expressat! realitzat per alumnes de 3r, 4rt de l'ESO i Batxillerat de l'IES PERE BOÏL conjuntament amb l'alumnat de l'IES AUSIÀS MARCH. Est és un projecte benèfic i tot el que es recapte anirà destinat a les organitzacions ASPANION, LLOGARETS INFANTILS i LAMBDA.
 
Preu entrada: 5 euros en https://www.notikumi.com/en-auditori-germanies

Informació elaborada per :

Esta oficina de turisme no es fa responsable dels canvis d'horari i programació dels programes.

Valora i compartix