Programació Auditori Germanies Juny 2018

No et perdes aquestes funcions...hi ha per a tots els públics

Programació Auditori Germanies Juny 2018
Descripció
 • Grandes eventos
 • Dates::
  • Starts: 01/06/2018
  • Ends: 30/06/2018
Direcció
 • c/ Mayor, 91
 • Ciutat: Manises
 • Telèfons:
  • 96 1534310
Divendres, 1 de Juny a les 20:30h
 
Teatre: "Un dubte Raonable"
 
L'argument de l'obra, ambientada en la ciutat de Nova York (1957), tracta sobre els membres d'un jurat, format per homes i dones, que reben l'encàrrec de jutjar a un adolescent que ha sigut acusat d'haver matat al seu pare. Dels dotze membres, onze estan convençuts que l'acusat és culpable de l'assassinat, però una membre del jurat creu en la seua innocència. A poc a poc es van descobrint les misèries dels seus companys.
 
ASSAIG revisa el text original de "Twelve Angry Men" de Reginald Rose i a partir de la pregunta: CI si parteix del jurat foren dones? arriben a la conclusió que tant homes com a dones cauen en els mateixos errors. Segons el director d'ASSAIG i d'aquest espectacle, Pep Sanchis la obra tracta de reivindicar la justícia i reflectir què passa en l'ésser humà perquè siga just o injust. Amb tot, conclou que la hipocresia continua, després de 60 anys, ja que l'estrena original és de 1957.
 
Pep Sanchis destaca la qualitat i el treball del repartiment, i en aquest sentit assegura que el grup de teatre de la Universitat de València %o201Cse troba en un moment àlgid per a oferir a la societat un treball universitari de molt bona qualitat%o201D, i afirma que el punt d'interpretació que es veurà en l'escenari ha arribat a un nivell molt alt.
 
Produeix: Assaig

Preu entrada: 5 euros en https://www.notikumi.com/en-auditori-germanies

Dijous, 6 de Juny a les 17:30h
 
Cinema: Benidorm Mon Amour
 
Estiu de 1962, Tonet aprofita un permís de la mili per a anar amb cotxe amb els seus amics Sento, Jaume i Tomy a Benidorm. Somien amb gaudir uns dies del sol, les platges i, sobretot, de les sueques i els seus biquinis. Però es veuran embolicats en una trama de falsificadors i policies que els persegueixen.
 
Entrada lliure
 
Dins de les activitats de la Setmana del Major
 
 
Dissabte, 9 de Juny a les 20:00h
 
Teatre: "Els Universos Paral·lels"
 
Els universos paral·lels, de David Lindsay-Abaire, és una bella i emocionant història sobre com els membres d'una família s'enfronten a la pèrdua i al dolor. Patricia i Alberto, un matrimoni acomodat, intenten reconduir la seua vida després de la mort del seu fill xicotet.
 
Fa tan sol vuit mesos eren una família feliç; ara es troben immersos en un laberint de records, enyorances i culpabilitats del que els resulta quasi impossible eixir. Però lluny de rendir-se, els dos lluitaran amb totes les seues forces per a trobar un camí de tornada a una vida que podria seguir sent bella.
 
Produeix: Produccions Teatrals Contemporànies
 
Preu entrada: 12 euros en https://www.notikumi.com/en-auditori-germanies
 
 
Domingo 10 de Juny a la 18:00h
 
Espectaculo "XiquetFest"
 
Teatre, màgia i música per a xiquets i majors
 
Preu entrada: 7 euros
 
Organitza: Assoc. Complint Somnis
 
 
Del Divendres 15 de Juny al Sabado 30 de Juny
 
Festivals Fi de Curs
 
De tallers de la Casa de Cultura, Associacions, i escoles de la localitat.
 

Informació elaborada per :

Esta oficina de turisme no es fa responsable dels canvis d'horari i programació dels programes.

Valora i compartix