XX MERCAT MEDIEVAL MANISES

Mercat Medieval a Manises

Els pròxims dies 20, 21 i 22 d'octubre Manises serà de nou medieval
XX MERCAT MEDIEVAL MANISES
Description:
  • Grandes eventos
  • Dates:
    • Starts: 20/10/2017
    • Ends: 22/10/2017
Address:

El nucli antic de Manises, concretament els carrers de Sant Joan i Major, les places de l'Església i del Cor de Jesús, els carrers Mossén P. Esplugues i Sagrari, la plaça del Castell i el carrer del Dr. Català tornaran al passat per uns dies.

 

Per a recrear l'època medieval, tindrem artesans, mercaders i taverners juntament amb una decoració molt aconseguida, la qual et farà endinsar-te en l’època medieval amb camallargs, músics, geperuts o faquir, així com amb oficis antics com els ferrers i els escultors de pedra i fusta.

Tot estarà amenitzat, a més, amb música d'època, les mil danses de l'edat mitjana, personatges itinerants i actuacions especials com ara el Ball de Sant Vito, Dani Miquel i Pep Gimeno «Botifarra».

 

D’altra banda, hi haurà el racó valencià, on s’exposaran eines del camp antigues, barraques i carros.

Els més menuts tindran, a més, el racó infantil, un espai amb jocs i on podran fer tallers de fang o de figuretes de sabó; encunyar amb pell, practicar el tir amb arc, enrolar-se a l'escola de cavallers i pujar a les cadiretes voladores o a la sénia. A més, comptaran amb teatre infantil i titelles.

 

Hi haurà també activitats i desfilades a càrrec de les capitanies mora i sristiana 2018: Al-Nashir i Bukaneros.

 

Per a menjar, berenar o sopar, acosta’t a la taverna, al forn o al soc àrab amb teteria, on podràs gaudir de la gastronomia més autèntica.

 

 

Horari:

Divendres de 17.30 a 21.30 h

Dissabte de 11.30 h a 14 h i de 17 h a 22 h

Diumenge de 11.30 h a 14 h i de 17 h a 21.30 h

Esta oficina de turisme no es fa responsable dels canvis d'horari i programació dels programes.

Rate and share