XXI Mercat Medieval- Manises

XXI Mercat Medieval- Manises
Descripció
  • Mercados
  • Edition: 21
  • Dates::
    • Starts: 09/11/2018
    • Ends: 11/11/2018
Direcció

Per motius climàtics el Mercat Medieval de Manises s'ha posposat per als dies 9, 10 i 11 de novembre.

El nucli antic de Manises, concretament als carrers Sant Joan, Major, Plaça de l'Església, Cor de Jesús i del Castell i carrers Mossén Pere Esplugues, Sagrari i Dr. Català Díez, tornaran al passat per uns dies.

Per a recrear l'època medieval comptarem amb artesans/nes,taverners/eres i mercaders/eres, que al costat d'una decoració molt aconseguida, faran que puguem viatjar en el temps fins a l'edat mitjana. Comptarem amb exposicions de: Càmera de Tortura, Armes Antigues, Espart i una exposició Documental de Falconeria. Comptarem amb un Soc Àrab que transportarà al visitant a conéixer l'essència Andalusí. L'essència valenciana també quedarà representada amb el ‘Racó Valencià’ en el qual trobarem ‘barraques’ i comptarem amb l'actuació de Pep Gimeno ‘El Botifarra’.

L'animació estarà assegurada amb bufons musicals, espectacles d'acrobàcies i teatre, espectacles de marionetes, ‘entraetes’ de la capitania Mora i Cristiana 2019 ‘Els Boïl’ i la ‘Mitja Lluna’, espectacle de foc nocturn i moltes més sorpreses.
Els més xicotets tindran també el seu espai amb activitats infantils com: escacs gegants, tir amb arc, jocs infantils medievals (taules d'enginy, destresa i habilitat).

Horari:

Divendres de 17.30 – 21.30 h.

Dissabte d'11.30 – 14.00 h i 17.30 – 22.00 h.

Domingo d'11.30 – 14.00 h i 17.30 – 21.30 h.

Esta oficina de turisme no es fa responsable dels canvis d'horari i programació dels programes.

Valora i compartix