Una tardor entre oliveres i bolets a Castelló

Publishing date 14/10/2013

Per a gaudir de la tardor i de la bona taula, res millor que apropar-se a Castelló abans que arribe l'hivern. Als Ports estan disposats a delectar-nos amb els millors plats de bolets, igual que a Montanejos-Cirat, on se celebren jornades de bolets i caça. Però si vols conéixer el món de l'oli, la teua destinació és Sogorb. No ho dubtes, aquesta tardor vine-te'n a Castelló.

Una tardor entre oliveres i bolets a Castelló

Dotze restaurants de set municipis dels Ports ens tenen preparats els millors plats tradicionals amb matisos innovadors i amb un protagonista indiscutible: els bolets. La proposta és gaudir de la tardor en el marc de les II Jornades Gastronòmiques que se celebren a la comarca entre el 18 d'octubre i el primer de desembre. Els bolets i la caça també són la base de la gastronomia que ofereixen sis restaurants de Montanejos i Cirat entre el 18 d'octubre i el 24 de novembre. La caça i els bolets, per descomptat autòctons, són protagonistes en una sèrie de plats elaborats a partir de receptes tradicionals però amb un toc avantguardista i en un entorn increïble.

Sogorb es convertirà en la capital de l'oli el 19 d'octubre mercé a la celebració de la Mostra Agrícola de l'Olivera. Imatges, degustacions, tallers que faran les delícies dels visitants a aquesta mostra que enguany compleix ja deu anys.

Altres dades: Montanejos

Valora i compartix