La Fira de Morella

Publishing date 2/09/2013

Situada en ple Mestrat i a més de mil metres d’altitud, la localitat castellonenca de Morella no sols mereix una visita per les seues muralles centenàries o pel castell que corona el municipi, rodejat de muntanyes i espectaculars paisatges, també les seues festes són un dels motius pels quals val la pena recórrer-la en família.
La Fira de Morella


La silueta de Morella es dibuixa en l'horitzó, amb les seues cases enfilades sobre la roca i abraçades per les robustes muralles. Un conjunt monumental de primer orde, albergant tradicions seculars, costums i festes que són tot un atractiu per al visitant. La ciutat, conjunt històric artístic, permet gaudir al visitant perdent-se entre els seus carrers

A més, aquest cap de setmana, el segon de setembre, té lloc la tradicional Fira, que es remunta segles arrere. En el segle XIII en ocupar les terres de Morella, el rei Jaume I d'Aragó va recolzar amb fermesa el comerç i la ramaderia, i va prendre una decisió que va marcar per sempre la importància del municipi, en atorgar-li el privilegi de celebrar un mercat setmanal i una fira anual de bestiar.

Vine i coneix Morella, et sorprendrà!

 

Més informació:

Tourist Info Morella
Plaça Sant Miquel, s/n
12300  Morella, Castelló  (Comunitat Valenciana)
morella@touristinfo.net
www.morellaturistica.com
Tel.:+34 964173032
Fax.:+34 964161071

 

 

Altres dades: Morella

Valora i compartix