Morella, candidata a Capital del Turisme Rural

Publishing date 11/04/2018

En Escapada Rural “Se busca pueblo” i Morella està entre els 10 finalistes. L’ajudes a convertir-se en Capital del Turisme Rural?
Morella, candidata a Capital del Turisme Rural

El portal turístic Escapada Rural, web especialitzada en turisme rural i d'interior, ha organitzat un concurs en el qual es triarà, per votació popular, a la Capital del Turisme Rural del 2018. 

 

Els 9 pobles finalistes amb els quals competeix Morella són: Aínsa-Sobrarbe (Huesca), Alange (Badajoz), Comillas (Cantabria), Consuegra (Toledo), Fermoselle (Zamora), Iznájar (Córdoba), Moratalla (Murcia), Santo Domingo de la Calzada (La Rioja) i Villaviciosa (Asturias).


Com votar a Morella? Fins al 20 de maig de 2018 pots fer-ho a través de la pàgina web Escapada Rural. Una vegada accedisques al portal hauràs de localitzar a Morella i fer clic per a registrar el teu vot. A més, sols per participar en la votació podràs guanyar una escapada per a 2 persones a Morella. El poble i el participant guanyador s'anunciarà el 31 de maig. Sort, Morella!


La ciutat també compta amb el distintiu de l'associació “Els Pobles Més Bonics d'Espanya”, que reconeix a Morella com un dels pobles més bells del país. Sense dubte, una joia de la Comunitat Valenciana que no pots deixar de visitar. 
 

Morella té innombrables raons per a ser visitada. Totes les civilitzacions han deixat petjades al seu pas per la capital de la comarca d’Els Ports. La ciutat es va erigir als peus del seu castell i està envoltada per 1,5 quilòmetres de muralla. Passejar pel seu centre urbà és traslladar-se a l'època medieval. El seu privilegiat enclavament, els seus màgics racons i el seu ric patrimoni arquitectònic i cultural són alguns dels motius que l'han fet mereixedora de la declaració de Conjunt Històric Artístic. Morella respira història en cada racó.

Altres dades: Morella

Valora i compartix