T'agrada l'escalada? El II Open de Boulder Urbà Jeanstrack t'espera a Morella!

Publishing date 13/05/2019

Si puges per tots llocs i fins per les parets o al·lucines amb els circuits verticals, has de reservar-te per al II Open de Boulder Urbà Jeanstrack de Morella, un cap de setmana en el qual torres, arcs i superfícies insospitades serviran com a mur d'escalada. Un espectacle de l'ascens!
T'agrada l'escalada? El II Open de Boulder Urbà Jeanstrack t'espera a Morella!

Les filigranes més impressionants de l'escalada tornen a Morella amb l'Open de Boulder Urbà Jeanstrack, un esdeveniment protagonitzat per l'esport, en particular l'escalada, en un marc inigualable. La segona edició de la trobada tindrà com a escenari el centre històric del municipi castellonenc, els monuments del qual es combinaran amb blocs per a oferir-te tot un espectacle de l'ascensió de superfícies verticals. Et causaran vertigen encara que no en patisques!

 

Els circuits seran estipulats per l'organització a través de les torres i les muralles medievals de Morella, en conjunt amb els rocòdroms i diferents instal·lacions que ocuparan els carrers del lloc per a l'ocasió. La gran final es traslladarà al Pla dels Estudis, on se situaran les parets en les quals els concursants que aconseguisquen passar a la gran final es mesuraran contra els seus adversaris. L'emoció no finalitza ací. El programa de l'Open Boulder Urbà de Morella inclou propostes d'allò més originals i divertides.

 

El carrer Blasco d'Alagón acollirà un dels moments més divertits de l'esdeveniment: el “lance al jamón”. Es tracta d'una prova d'allò més motivadora, en la qual els participants hauran d'escalar els pilars per a arribar al pernil. El que aconseguisca quedar-se penjat del pernil, se l’emporta a casa. Tens ganes d'apuntar-te, veritat?


Entre les activitats programades per a aquesta trobada s'inclou el sopar de germanor, després del qual es farà el lliurament de premis. Una exhibició de lances i el repte d'escalar amb corda la Torre del Rei tancaran aquest cap de setmana d'esport i muntanya.

Altres dades: Morella

Valora i compartix