Trufes negres de Morella, joies per a degustar

Publishing date 27/01/2014

L'aroma de les trufes invadix a l'hivern els sinuosos carrers de Morella. Quan la tuber melanosporum aconseguix la seua esplendor, entre el 25 de gener i el 9 de març, se celebren les Jornades Gastronòmiques de la Trufa. I és que estan per a menjar-se-les!
Trufes negres de Morella, joies per a degustar

La trufa, de perfum humit i extraordinari, és tradició i història però també és un element fonamental d'innovació i modernitat en la cuina morellana. Els restauradors de Morella se superen cada any per a oferir des de finals de gener a principis de març, els plats més exquisits elaborats amb un producte que, en si mateix, és ja una joia gastronòmica.            

La trufa negra de Morella, exquisit menjar inquietant i afrodisíac, és un regal que proporciona la terra a l'hivern. Gràcies a les mans expertes dels xefs morellans passa a ser la reina gastronòmica dels dies més gelats. Este diamant negre, d'elevada aroma i sabor, aporta personalitat a la cuina i es convertix en un vertader tresor, apreciadíssim pels paladars més exigents.

Precisament, la celebració de les Jornades Gastronòmiques de la Trufa 2014 permet provar la bona cuina realitzada amb este apreciat tubèrcul. A més, durant les jornades es duen a terme diferents show-cooking, on els restauradors mostren alguns dels secrets culinaris d'esta joia gastronòmica.

 

 

www.morellaturistica.com

Altres dades: Morella

Valora i compartix