Viu el mític Triatló de l'Alt Palància

Publishing date 13/06/2018

Arriba una de les competicions més emblemàtiques de la Comunitat Valenciana: el XXIX Triatló de l'Alt Palància. Participes? Mereix la pena assistir. Si has entrenat dur i estàs en forma no t'ho penses: la bellesa de l'entorn serà una altra dels teus recompenses. Et deixarà fascinat!
Viu el mític Triatló de l'Alt Palància

El diumenge 26 de juny es reuniran a Navajas més de 300 atletes per a competir en el XXIX Triatló de l'Alt Palància, una prova organitzada pel Club Triatlón Alto Palancia i puntuable per al Circuit Triatló Diputació de Castelló. Una competició mítica que no pots perdre't.


El triatló consisteix en la combinació de tres activitats esportives: nadar, muntar amb bicicleta i córrer. El seu recorregut consta de 0.750 Km de natació per les aigües obertes de l'Embassament del Regajo; 20 Km de ciclisme i 5 Km de carrera a peu per un circuit únic, en la qual meravellosos llocs com el Salt de la Nóvia, el riu Palància i les sendes i camins de les fonts li fan costat. El seu increïble paratge natural serà un altre gran protagonista de la prova. 


Navajas està situada en la comarca de l'Alt Palància de Castelló. Un municipi amb molt d’encant que has de descobrir. Entre els seus nombrosos llocs d'interés destaquen les fonts, moltes d'elles amb propietats mineromedicinals com la Font del Bany i la Font de Sant Rafael; el Salt de la Nóvia on podem contemplar l'espectacular Cascada del Brazal que et sorprendrà tant pel seu paisatge com per les llegendes que l'acompanyen. Anima als teus a participar en totes les activitats aquàtiques i de senderisme que es poden realitzar pel fantàstic entorn de Navajas. 
 

Altres dades: Navajas

Valora i compartix