Arranca la Mostra de l'Embotit Artesà i de Qualitat de Requena

Publishing date 4/02/2013

La Mostra de l'Embotit Artesà i de Qualitat de Requena arranca, un any més, amb un bon nombre de propostes delicioses. Enguany la Mostra compleix 20 anys i per a celebrar-ho s’ha organitzat a Requena un Festival Taurí amb figures del toreig de primer nivell.
Arranca la Mostra de l'Embotit Artesà i de Qualitat de Requena

Requena cada mes de febrer es transforma en una festa dedicada al seu producte gastronòmic més emblemàtic: l'embotit. La Mostra de l'Embotit Artesà i de Qualitat congrega, any rere any, a milers de visitants que acudeixen a provar els seus saborosos embotits.

Comprant un tiquet, els visitants poden delectar els seus paladars amb tot tipus d'embotits. Les llonganisses, salsitxons, xoriços, sobrassades, botifarres de ceba, perros, güeñas i embotit de la gerra tenen garantida la seua qualitat pel Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida Embotit de Requena.

A més dels embotits, podràs gaudir d'altres productes típics de Requena, com brioixeria  o vins de diferents cellers oberts al públic durant els dies de la fira.

Enguany, coincidint amb el 20 aniversari de la Mostra, s'ha organitzat un Festival Taurí on participaran famosos toreros a benefici de la Fundació Investigació en Regeneració del Sistema Nerviós (IRSN).

Assistir a la celebració d'aquesta mostra et permetrà, a més de degustar els millors embotits, descobrir la inigualable oferta cultural, natural i patrimonial de Requena. Visitar el Barri de la Vila, el barri medieval en què es poden visitar les seues coves i edificis amb influència àrab, es converteix en el complement ideal per acostar-se a Requena i participar en la XX edició de la Mostra de l'Embotit Artesà i de Qualitat.

Una boníssima oportunitat d'assaborir els bons embotits de Requena. Un cap de setmana per escapar-se a la localitat de Requena i passar-ho a l'aire lliure en companyia de la gent que estimes.

Més informació: http://www.embutidoderequena.es/

Altres dades: Requena

Valora i compartix